Karibu tuinhuizen en blokhutten

Karibu-tuinhuis-blokhutKaribu is een Duitse fabrikant en produceert al sinds 1889 hoge kwaliteit tuinhuizen, blokhutten, paviljoens, veranda's, overkappingen en carports. Karibu onderscheid zich van andere merken, omdat elk tuinhuis of blokhut nauwkeurig wordt nagekeken voordat deze de fabriek verlaat. Als je een houten tuinhuis of blokhut van Karibu aanschaft ben je zeker van hoge kwaliteit en duurzaam materiaal. Bovendien zijn tuinhuizen en blokhutten van Karibu erg stijlvol en komen prachtig tot recht in uw tuin.

 

Voordelige (behandelde) blokhutten/tuinhuizen!

Karibu blokhutten en tuinhuizen worden standaard geleverd met keteldruk geïmpregneerde funderingsbalken. Het Karibu-verfsysteem is een milieuvriendelijke oplossing, deze bevat geen oplosmiddelen, is reukloos en vrij van alle bekende problematische stoffen. Doordat Karibu gebruik maakt van UV droging van de verf beidt deze een maximale bescherming tegen water en UV. 

 

Uw tuinhuis of blokhut gemonteerd

U kunt bij het bestellen van een blokhut of tuinhuis aangeven of u inclusief montage of exclusief montage wilt. Als u kiest voor inclusief montage komt een ervaren monteur van Blokhutwinkel bij u op locatie om het tuinhuis of blokhut te monteren. Wij doen dit tegen een aantrekkelijk tarief en uw prijs wordt automatisch berekent aan de hand van de opties die u kiest.

 

Als u kiest voor exclusief montage dan wordt het tuinhuis of blokhut geleverd als een bouwpakket met een duidelijke montagehandleiding en bouwtekening. 

Karibu Tuinhuizen en blokhutten

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN

Wacht a.u.b...


{{var product.name}} is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Verder winkelen
Bestelling afronden