Kom gerust langs in de grootste showroom van Europa...

0575 200 200

Klantbeoordelingen

Cartagena S gecoat

Cartagena S gecoat

Naam: Marian
Datum: 3 augustus 2017
  • Beoordeling
  • Goede service, levering binnen de afgesproken aantal weken en door een vriendelijke transporteur. Interflex mag wel een wat uitgebreidere instructie schrijven voor de opbouw, maar blokhutwinkel was uiterst behulpzaam bij vragen daaromtrent. Er waren wat problemen met de coating, deze zijn boven verwachting goed opgelost.
    Blokhutwinkel is een zeer betrouwbare winkel, wat betreft service: daar mogen andere winkels een voorbeeld aan nemen, want deze is TOP.

grote blokhut 5x4 met varanda 2x5

grote blokhut 5x4 met varanda 2x5

Naam: Maya
Datum: 16 juli 2017
  • Beoordeling
  • Super bedrijf! twee weken voor de plaatsing bleek dat de fabriek mijn blokhut veel later zou leveren. Er zijn meteen maatregelen genomen door Blokhutwinkel, Ik kon uit diverse andere blokhuttenkiezen die van een betere kwaliteit waren en een vrijde keuze kon maken uit ramen! En dit alles zonder bijbetaling!! Waar vind je dit nog?
    En wat belangrijk voor mij was, hij kwam maar een paar dagen later dan de aanvankelijke datum!
    De monteurs zijn drie dagen bezig geweest om de Blokhut op te zetten. De laatste dag op het dak in de stromende regen, op mijn vraag of ze niet even binnen wilde komen. Was het antwoord; nee het dak moet echt dicht dat is beter voor Uw blokhut, ik droog wel weer. Gevolg de monteur stond op het dak tot op zijn huid nat.
    De blokhut is prachtig geworden, tot in de details afgewerkt. Ik kan altijd bellen mocht ik toch vragen hebben en ik weet zeker dat als ik problemen heb ze goed en snel worden opgelost!!!!

    Hartelijk bedankt voor de snelle service en de super montage!!
    Met vriendelijke groet,
    M.E.Post-Vlaanderen

Tuinhuis aksel

Tuinhuis aksel

Naam: Ben
Datum: 26 mei 2017
  • Beoordeling
  • Prima service. Tuinhuis werd niet op afgesproken dag geleverd waardoor ik een medewerker die klaarstond om te helpen bouwen naar huis moest sturen maar wel moest betalen. Na telefonisch contact binnen een week de dagloon van deze medewerker van blokhutwinkel.nl gekregen. Erg netjes. Tuinhuis was trouwens prima. Alles paste goed en was makkelijk in elkaar te zetten. TOPWINKEL dus.

Prowood Veranda Zwolle

Prowood Veranda Zwolle

Naam: Leen
Datum: 8 mei 2017
  • Beoordeling
  • Prieel keurig conform de afspraak afgeleverd. Ik heb er voor gekozen het prieel zelf op te bouwen. Met de bijgeleverde documentatie is dat goed te doen (al is het soms wel eens even puzzelen hoe dingen in elkaar zitten)
    Het wit gedompelde valt wat tegen; ik had een wittere kleur verwacht.
    Al met al ben ik uiterst tevreden met de aankoop

Innsbruck blokhut

Innsbruck blokhut

Naam: J
Datum: 8 mei 2017
  • Beoordeling
  • Blokhutwinkel wordt door mij aan geprezen i.v.m. de correcte levering van de organisatie zelf, als van de transporteur. Ook staat de organisatie achter hun product, om eventuele schade direct tijdens transport snel op te lossen, wat zeer correct en optimaal gebeurd. Ik geef Blokhutwinkel een dikke tien! M.v.g. J. van Wijk

Blokhut Aberdeen

Blokhut Aberdeen

Naam: Flip van Spronsen
Datum: 15 februari 2017
  • Beoordeling
  • Mijn Blokhut is nog niet geleverd en ik ben nu al dolenthousiast over de service en informatie.

Outback Douglas veranda

Outback Douglas veranda

Naam: Ronald
Datum: 4 januari 2017
  • Beoordeling
  • Er zijn veel aanbieders van dit soort overkappingen, maar bij blokhutwinkel.nl zit je sowieso goed. Het is erg prettig dat je de opties in de showroom kunt bekijken en dat je daar te woord wordt gestaan door enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben.

    Na het plaatsen van de bestelling werd het bouwpakket keurig volgens afspraak geleverd en de paar vragen die ik had werden snel en vakkundig beantwoord. De kwaliteit van de materialen is prima, het monteren is heel goed te doen als je een beetje handig bent en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Aanrader!

Sten geImpregneerd

Sten geImpregneerd

Naam: Inge Dekker
Datum: 21 september 2016
  • Beoordeling
  • Meer dan tevreden over tuinhuis Sten + bijbehorende zaken die we besteld hebben. Makkelijk ineen te zetten; supermooi in onze tuin. Het jammer is dat de levertijd helaas geen 2-4 weken (zoals gemeld op site) of 4-5 weken (zoals gemeld per mail) maar ca. 8 weken bedroeg waardoor deze niet meer in onze vakantie aankwam. Pro-actief werden wij hier helaas ook niet van op de hoogte gehouden, door telkens zelf contact op te nemen met de blokhutwinke.nl kregen wij dan weer een (nieuw) antwoord wanneer levering wel voorzien werd. Wij snappen dat vakanties bij leverancier en bedrijf dat impregneerd ook moeten plaatsvinden, maar vonden dit toch jammer. Daarnaast een stormset hoeft NIET apart bijbesteld te worden; deze wordt namelijk standaard bijgeleverd (zonder bouten en moeren, maar dat is niet zo moeilijk die bij de gamma/hornbach oid te halen.) Verder over ons blokhutkasteel niets dan goeds te melden!

tuinhuis

tuinhuis

Naam: nel en oscar
Datum: 23 juni 2016
  • Beoordeling
  • alles keurig volgens afspraak, goed contact en alerte reacties

blokhut villach

blokhut villach

Naam: ron en marian
Datum: 19 juni 2016
  • Beoordeling
  • Ook wij zijn zeer tevreden over de goede service die ze leveren.
    Blokhut in 1 dag geplaatst door topper Rene,
    Daarna nog een paar keer terug geweest voor advies over behandeing van het hout.
    Altijd vriendelijk en er is tijd voor je.
    In 1 woord geweldig.

1-10 of 25

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Wacht a.u.b...


{{var product.name}} is toegevoegd aan uw winkelwagen.

Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen