Hoektuinhuizen

Hoektuinhuis of hoekblokhut kopen?

Dan bent u bij blokhutwinkel.nl aan het juiste adres! Een hoektuinhuis of hoekblokhut is ontworpen om de ruimte in uw tuin optimaal te benutten. Een hoektuinhuis of blokhut is namelijk ontworpen om in een hoek te passen. Dit zorgt voor minimaal ruimteverlies in uw tuin.

Wij bieden een uitgebreid assortiment waarbij u veel keuze heeft. U kunt kiezen voor een hoektuinhuis of blokhut met plat dak of met een piramidedak. Daarnaast is het mogelijk om bij sommige modellen een luifel te plaatsen, zodat u een (extra) terras kunt creëren in uw tuin. Voor meer informatie over een luifel aan uw hoektuinhuis kunt u contact met ons zoeken. 

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

181-210 of 229

Van hoog naar laag sorteren

181-210 of 229

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Hoektuinhuis op maat laten maken?

Ook dat kan bij Blokhutwinkel.nl! Wij hebben veel ervaring met het op maat maken van tuinhuizen, veranda’s, houten garages en kapschuren. Als u graag maatwerk wil voor uw hoektuinhuis dan kunt u contact met ons zoeken via het maatwerk formulier.  

Blokhut of Tuinhuis kopen

Niet gevonden wat u zocht en wilt u liever een normaal tuinhuis of blokhut kopen? Kijk dan naar ons aanbod blokhutten en tuinhuizen. 

Inclusief montage of exclusief montage

Wanneer u een hoektuinhuis bij ons bestelt heeft u twee opties. U kunt uw hoekblokhut bestellen inclusief montage door een ervaren monteur van blokhutwinkel of u kiest voor exclusief montage. De scherpe prijs voor de montage verschilt per product en wordt automatisch aangepast aan uw keuzes. Zo heeft u meteen inzicht in de kosten.

 

Als u bestelt exclusief montage, zult u zelf uw hoektuinhuis moeten bouwen. Wij leveren dan het hoektuinhuis of blokhut aan als een bouwpakket met duidelijke bouwtekening/montagehandleiding. Wij snappen dat het niet altijd makkelijk is om zelf uw hoektuinhuis te bouwen. Daarvoor hebben wij een kennisbank die u kunt raadplegen voor aanvullende informatie. 

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN