Bent u opzoek naar een tuinhuis, blokhut of veranda van de beste kwaliteit? Dat begrijpen we heel goed! Als u uw geld neerlegt voor een mooi tuinhuis, wilt u dat deze voor langere periode kan blijven staan. Daarvoor moet de kwaliteit goed zijn, en de uitstraling minstens net zo goed. Dat is allemaal mogelijk met onze luxe Luxhouse tuinhuizen en blokhutten.

Wilt u eens ervaren hoe de kwaliteit van Luxhouse is? Of wilt u gewoon eens zien hoe de producten eruit zien en bekijken wat de mogelijkheden zijn voor in uw tuin? Kom dan vrijblijvend een kijkje nemen in de grootste showroom van Nederland. Wij kunnen al uw wensen op maat voor u maken, zodat u straks uw perfecte tuinhuis, blokhut of veranda in de tuin heeft staan.

Er zijn ook een heleboel actiemodellen van Luxhouse om uw ideale tuinhuis te vinden voor een mooie prijs. De producten van Luxhouse hebben een hele sterke prijs-kwaliteit verhouding, maar de actiemodellen maken deze verhouding nóg sterker!

Wat kan Luxhouse u bieden?

Misschien heeft u al even rondgekeken en heeft u eerder de producten van Tuindeco gezien. Vind u deze toch wat aan de prijzige kant? Dat begrijpen we heel goed. In dat geval is Luxhouse het beste alternatief. Wij bieden minstens dezelfde kwaliteit als Tuindeco, maar dan voor een schappelijke prijs. U bent met Luxhouse dus altijd voordeliger uit!

Luxhouse is ons eigen huismerk van Blokhutwinkel.nl die kwaliteit en mogelijkheden biedt voor een scherpe prijs. Onze producten worden geleverd inclusief dakbedekking, fundamentbalken, spijkerset en transport. Terwijl hier bij andere aanbieders vaak nog een toeslag voor gerekend wordt.

Bij ieder model heeft u verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Van de wanddikte tot de vorm van het dak en het soort glas in de ramen. Zitten uw wensen hier niet tussen? Dan bespreken we graag met u hoe we op maat toch het beste tuinhuis kunnen maken.

Alle blokhutten, tuinhuizen en veranda’s van Luxhouse zijn van gecertificeerd Europees hout gemaakt en worden door Blokhutwinkel.nl zelf geproduceerd. Hierdoor is maatwerk áltijd mogelijk en zijn de producten van Luxhouse sneller leverbaar.

Kom langs of neem contact op met Blokhutwinkel.nl

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw Luxhouse tuinhuis, blokhut of veranda? Kom langs in onze showroom in Zutphen. Er is een gratis parkeerterrein en een speelhoek waar de kinderen zelf kunnen spelen terwijl u rondkijkt. Onze medewerkers staan klaar om u te helpen en om advies te geven. Het is ook altijd mogelijk om contact op te nemen met Blokhutwinkel.nl via telefoonnummer: 0575 200 200 of via mail: info@blokhutwinkel.nl.