ProWood semi-maatwerk tuinhuis of blokhut

LUXE AFWERKING VOOR EEN SCHERPE PRIJS!

Prowood blokhutten logo

ProWood blokhutten en tuinhuizen worden geleverd in 28mm of 44mm houtdikte, de blokhutten zijn te leveren in onbehandeld hout (u dient deze zelf voor te behandelen en na te behandelen), dompel geïmpregneerd hout in wit, bruin, groen of blauw-grijs (deze hoeven niet meer voorbehandeld te worden en kunt u meteen met olie of paint na behandelen) of keteldruk geïmpregneerd in bruin (deze hoeft u niet meer te behandelen (m.u.v. deuren en ramen) en hier geven we 10 jaar garantie op). De hoekverbinding is altijd wind- en waterdicht.

 

Verder wordt het ProWood programma standaard geleverd met; aluminium daktrimmen en EPDM bij platte daken, mooi beslag (chroom), degelijke boeidelen, voorgezaagde drukgeïmpregneerde fundamentbalken, glas is altijd standaard isolatieglas, deuren zijn voorzien van een cilinderslot en alle ramen + deuren zijn gelamineerd en voorzien van rubberen deur/raam-strips.

 

Voor meer voordelen of informatie over Prowood blokhutten en tuinhuizen kunt u langskomen in onze showroom of contact met ons zoeken. Wij staan u graag te woord! 



Prowood tuinhuizen en blokhutten

61-90 of 150

Van laag naar hoog sorteren

61-90 of 150

Van laag naar hoog sorteren
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN