Tuindeco tuinhuis of blokhut tegen een scherpe prijs?

Tuindeco is een bekend merk in Nederland. Het bedrijf is gevestigd in Coevoerden en heeft een uitgebreid assortiment van een heel simpel tuinhuis tot een heel luxe tuinhuis. Naast blokhutten en tuinhuizen maken zij ook kapschuren, veranda's en priëlen die tot recht kunnen komen in uw tuin.  

 

Van simpel tot luxe!

Tuindeco logo

Tuindeco blokhutten en tuinhuizen worden geleverd in een semi-simpele kwaliteit. U heeft keuze uit verschillende houtdiktes; 19mm, 28mm, 34mm en 40mm tot de luxe en zeer degelijke modellen in 45mm of dikker. Alle modellen worden standaard geleverd met enkel glas, behalve de 45+mm modellen deze worden veelal geleverd met isolatieglas.

 

De blokhutten en tuinhuizen van tuindeco hebben een wind-en waterdichte hoekverbinding, worden geleverd met cilindersloten en zijn vaak uit voorraad leverbaar (u kunt dit navragen door contact met ons op te nemen).

 

Uw tuinhuis of blokhut op maat?

Blokhutwinkel heeft al 15 jaar ervaring met het maken van blokhutten, tuinhuizen, veranda's en overkappingen op maat. Indien u een 28mm of 40mm model op maat wilt hebben, raden we aan om in het ProWood programma te kijken, waar voordelig maatwerk is en de kwaliteit hoger. 

 

 

Tuindeco tuinhuizen en blokhutten

1 artikel(en)

  • De maatvoering van uw blokhut of tuinhuis, tuinkantoor, veranda of noem maar op is uiteraard erg belangrijk. Het past namelijk wel of niet in uw tuin, de motor of fiets kan moeilijk over de drempel heen of juist wel en past deze dan wel hierin? Blokhutwinkel.nl heeft alle mogelijke meetpunten (en...

1 artikel(en)

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN