Blokhut op maat

Een blokhut op maat is een goede toevoeging voor uw huis. Het biedt extra opslagruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap, of spullen die u niet alledaags nodig hebt binnen. Een blokhut op maat met overkapping zorgt ook nog eens voor een extra overdekte leefplek in de buitenlucht. Blokhutwinkel.nl biedt u de mogelijkheid om een blokhut op maat te laten maken. Een blokhut op maat kan volledig naar uw wil worden samengesteld en voldoet aan alle speciale wensen. Blokhutwinkel.nl is al vijftien jaar dé specialist voor uw blokhut op maat.

Voordelen op maat gemaakte blokhut

De standaard leverbare blokhutten en tuinhuizen van Blokhutwinkel.nl zijn qua afmetingen, materiaal en materiaalbewerking al ontzettend divers. Mocht er toch geen blokhut tussen zitten, kunt u kiezen voor een blokhut op maat. Door een blokhut op maat te laten maken bij Blokhutwinkel.nl verzekert u uzelf een blokhut die gegarandeerd voldoet aan al uw wensen. U kunt de afmetingen, materiaal en materiaalbewerking volledig zelf bepalen. Ook heeft u de optie tot een zinken mastgoot, vloer- en dakisolatie, beton- of staalpannen en nog veel meer! Met een op maat gemaakte blokhut van Blokhutwinkel.nl loopt u altijd tevreden de showroom uit.

Mogelijkheden bij Blokhutwinkel.nl

De mogelijkheden rondom de uitvoering van uw blokhut op maat zijn bijna oneindig. Uiteraard kiest u de afmetingen helemaal zelf. Maar ook de materialen en de bewerking hiervan is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Zo heeft u de keuze uit Noord-Europees grenenhout, Noord-Europees Vurenhout en Douglas/ Lariks. De bewerking van deze houtsoorten kan op de volgende manieren:

 • Behandeld
 • Volbad geïmpregneerd
 • Onbehandeld
 • Dompel geïmpregneerd
 • Keteldruk geïmpregneerd
 • Gecoat.

De plaatsing van uw blokhut op maat wordt uitgevoerd door een ervaren monteur van Blokhutwinkel.nl. Die zorgt ervoor dat uw op maat gemaakte blokhut in optima forma komt te staan.

Blokhut op maat bestellen bij Blokhutwinkel.nl

Blokhutwinkel.nl is al vijftien jaar dé specialist in op maat gemaakte blokhutten, tuinhuizen en meer! Bij ons staat klantenservice altijd op nummer één! Twijfelt u over uw blokhut op maat? Neem dan gerust vrijblijvend contact op. Advies op maat nodig? Laat u vrijblijvend adviseren door één van onze specialisten in onze (digitale) showroom. Blokhutwinkel.nl begeleidt u graag voor, tijdens en na de aankoop van uw op maat gemaakte blokhut. Zodat u met een tevreden gevoel de deur uitloopt.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Omschrijf hier uw wensen!

 • Geef een omschrijving van uw wensen indien mogelijk.

  Geef de totale afmetingen van het gewenste bouwwerk bijvoorbeeld; 600x500cm

 • Geef de afmeting van de luifel indien gewenst (in cm)

 • Geef een indicatie van uw budget zodat we u beter kunnen informeren.

  Selecteer de opties welke u wenst dat meegenomen worden in de prijsopgave.

Bijlagen

Gegevens

* Verplichte velden

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN