Kunststof bergingen

Kunststof bergingen ideaal als tuinschuur

Wanneer u geen schuur heeft aan huis, maar toch op zoek bent naar een plaats waar u spullen kunt opbergen, dan kiest u voor een kunststof berging. Deze plaatst u eenvoudig in de hoek van uw tuin. Gebruik deze extra ruimte als fietsenberging, houtopslag of om uw gereedschap in op te bergen. De kunststof bergingen van Blokhutwinkel.nl zijn multifunctioneel.

Weinig tot geen onderhoud aan uw kunststof berging

Het voordeel aan een kunststof schuur, is dat u er vrijwel geen onderhoud aan heeft, in tegenstelling tot een houten schuur. Deze hoeft niet behandeld te worden en u reinigt de schuur eenvoudig met bijvoorbeeld een hogedrukspuit.

Zet uw exemplaar zelf in elkaar, of kies voor inclusief montage

Wanneer u een kunststof berging wilt bestellen, kunt u kiezen uit twee opties, namelijk inclusief en exclusief montage. Kiest u ervoor om deze zelf te monteren? Dan ontvang u naast het bouwpakket een montagehandleiding en bouwtekening. Binnen een mum van tijd heeft u de schuur op zijn plek staan! Laat u uw berging liever door ons monteren? Geen probleem! Onze monteurs komen graag bij u langs om deze opslagplaats voor u in elkaar te zetten.

Bekijk de modellen in onze showroom

Momenteel bieden wij geen kunststof bergingen of schuren aan in ons assortiment. We verwijzen u graag door naar ons houten schuren of garages.

U kunt ook een kijkje nemen in onze showroom in Zutphen. We helpen u graag!

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN