Douglas veranda's

Veranda's van Lariks / Douglas hout

Een trend van de laatste jaren is een veranda of terrasoverkapping, gemaakt van Douglas / Lariks hout. Met haar kenmerkende lichtroze/oranje kleur - welke een warme uitstraling geeft, maar toch robuust oogt - is het voor veel mensen een echte eyecatcher in de tuin. Door de natuurlijke duurzaamheid (duurzaamheidsklasse 3) van dit type hout, is het een goed alternatief op keteldruk geïmpregneerd vurenhout. Een ander voordeel van Douglas is dat het na droging steeds harder wordt. Hierdoor is het dus makkelijk te verwerken. Van nature zal het hout een grijs/bruine tint krijgen. Dit kunt u eventueel behandelen, zodat het hout niet zal verkleuren.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 955

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-30 of 955

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Uw eigen veranda of overkapping op maat laten maken

Douglas veranda's zijn geheel op maat te maken. Gaat u voor een plat dak, een zadeldak of een schuin aflopend dak? Daarnaast kunnen we de overkappingen uitbreiden met een groot scala aan opties zoals; wanden, balustrade delen, inbouwbergingen, deuren en ramen, betonpoeren, vonders of glazen schuifpuien. Op deze manier kunt u de terrasoverkapping eenvoudig uitbouwen tot tuinkamer of serre. Of kies voor een veranda met schuur, zodat u eenvoudig spullen kunt opbergen.

Heeft u al een idee of ontwerp klaarliggen? Geef uw wensen dan aan ons door via het maatwerk formulier en wij maken een passende prijsopgave voor u. Er is heel veel mogelijk, mocht u wensen hebben welke niet op onze website staan neem dan contact met ons op. of kom langs in onze showroom in Zutphen.

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN