Tuinoverkapping

Tuinoverkapping van Blokhutwinkel

Blokhutwinkel heeft de perfecte houten overkappingen voor elke woning. Of het nu gaat om een kleine of grote woning, minimale of uitgebreide tuinoverkapping. Blokhutwinkel is de specialist op het gebied van tuinoverkappingen, veranda’s, blokhutten en meer. Een tuinoverkapping van Blokhutwinkel is ideaal voor zomer en lente-achtige dagen. De opties qua hout(bewerking) en grootte van de overkapping is enorm.

Soorten en maten tuinoverkapping

De soorten tuinoverkapping en het type hout plus de bewerking hiervan is riant. Zo is er de keuze uit Noord-Europees grenenhout, Noord-Europees vurenhout en Lariks/ Douglas hout. De maten van de tuinoverkappingen zijn geschikt voor elke type woning. De afmetingen van een tuinoverkapping variëren van 200 - 250 cm tot 900 - 950 cm. Mocht er toch een maat nodig zijn die niet in ons assortiment is, dan is vrijblijvend contact te allen tijde vrijblijvend mogelijk.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 107

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-30 of 107

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Tuinoverkappingen op maat

Naast de brede keuze aan afmetingen van de tuinoverkappingen is er de mogelijkheid om een tuinoverkapping volledig naar wens te laten maken. Blokhutwinkel heeft diverse opties die niet op de site te vinden zijn. Zo kunnen we een onder meer ander soort balustrade maken en ramen en deuren plaatsen. Bovendien zijn de afmetingen naar wens in te vullen. Wij denken graag mee tot een passende oplossing. Heeft u een bijzondere afmeting? Bij ons is niets te gek! Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten. 

De montage van uw tuinoverkapping

Helemaal weg van een mooie tuinoverkapping? Dan kunt u als laatste optie toevoegen of u de tuinoverkapping zelf wil monteren of laten doen. Kiest u voor laten doen, dan zorgen wij dat een ervaren monteur de tuinoverkapping binnen mum van tijd opbouwt. Wilt u dit karwei liever zelf in orde brengen? Houd er dan rekening mee dat een stevige fundering vereist is. Om extra stevigheid te creëren, kunt u (optioneel) gebruik maken van betonpoeren. Hiermee kunt u de overkapping op elke bestaande fundering (of stenen ondergrond) monteren. 

 

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN