Vrijstaande veranda's

Op zoek naar een houten vrijstaande veranda?

Een vrijstaande veranda (ook wel een terrasoverkapping genoemd) kan in principe in iedere tuin staan, doordat we de afmetingen van veel modellen kunnen aanpassen is het mogelijk om de vrijstaande veranda precies op maat te leveren zodat u geen loze ruimte in de tuin creëert. Ook is het bij veel vrijstaande veranda’s mogelijk om de hoogte aan te passen zodat het bij de overige hoogtes in de tuin past.

Een vrijstaande veranda kan worden uitgevoerd met alleen palen en een dak maar kan ook worden dichtgemaakt met wanden. De wanden hebben als voordeel dat deze de tocht verminderen en u dus langer op een aangename temperatuur van uw vrijstaande houten veranda kunt genieten. In de wanden hebben we bij veel modellen meerdere keuzes zodat het in iedere tuin past.

Naast de wanden kunnen we de meeste vrijstaande veranda’s ook uitvoeren met een glazen schuifwand. De glazen schuifwand heeft als voordeel dat de veranda helemaal kan worden afgesloten zodat u door middel van een verwarming deze op temperatuur kunt houden.

Als extra toevoeging kan er in de meeste modellen worden gekozen voor Ledverlichting en kunnen de meeste modellen worden uitgevoerd met een houten vlonder om het geheel compleet te maken.

Er is heel veel mogelijk, mocht u wensen hebben welke niet op onze website staan neem dan contact met ons op. 

 

 

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 201

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-30 of 201

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN