Blokhutten- en tuinhuizen showroom


100 verschillende modellen opgesteld

In onze showroom staan ca. 100 verschillende modellen opgesteld, onze modellen bestaan uit; blokhutten, tuinhuizen, overkappingen (veranda's), garages en tuinkassen. We hebben van de meeste programma's meerdere modellen staan zodat u een goede indruk kunt krijgen van de verschillen.

Kwaliteitsverschillen blokhuten en tuinhuizen

In onze showroom hebben we van meerdere programma's blokhutten en tuinhuizen opgesteld. U heeft de mogelijkheid om goed de verschillen tussen de blokhut- en tuinhuis programma's te zien, zo zit er verschil in de kwaliteit van de ramen en deuren, de verbinding (bij blokhutten) en de algemene kwaliteit. 

Afmetingen blokhutten

De blokhutten en tuinhuizen welke in onze showroom staan hebben verschillende afmetingen, zo kunt u een goede indruk krijgen van de ruimte. Ook zijn in onze showroom verschillende hoogtes te zien. Bij de veranda's en overkappingen is het belangrijk om te weten hoeveel ruimte u nodig heeft om goed te kunnen zitten, daarom hebben we in onze showroom onder de meeste overkappingen een meubelset neergezet. 

Adviseurs blokhut op maat

Indien u een bezoek brengt aan onze showroom is het mogelijk om met een adviseur te praten over de verschillende mogelijkheden en kunt u een prijopgave laten maken door een van onze adviseurs. We helpen u graag op weg om een goede keuze te maken tussen de verschillende programma's en uw wensen.

Koffie / Parkeren / Kinderhoek / Honden

We hebben een ruime parkeerplaats naast onze showroom. Voor de kleintjes hebben we een kinderhoek waar speelgoed en kleurmateriaal aanwezig is. Honden zijn toegestaan in onze showroom. Onze trap is uitgerust met een lift voor de mindervaliden. Uiteraard kunt u tijdens het bezoek aan onze showroom genieten van een bakje koffie of thee.

Neem een kijkje in onze showroom

Hieronder kunt u een kijkje nemen in onze showroom om zo een indruk te krijgen van de verschillende modellen welke staan opgesteld. Het kan zijn dat onderstaande niet meer up-to-date is, we vervangen af en toe showmodellen met nieuwe modellen, het aantal modellen neemt over het algemeen nooit af.

 

Adresgegevens blokhutwinkel showroom

Op onderstaande adres is onze showroom te bezoeken;

Blokhutwinkel.nl
Zonnehorst 11
7207 BT  Zutphen
0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl 

 

Openingstijden

Onze openingstijden zijn; 

Maandag 9:00  -  17:00
Dinsdag gesloten 
Woensdag 9:00  - 17:00
Donderdag 9:00  - 17:00
Vrijdag 9:00  - 17:00
Zaterdag 10:00  - 17:00
Zondag  gesloten 
1e/2e Paasdag gesloten 
26 april gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
1e/2e Pinksterdag gesloten
24 december t/m 5 januari gesloten 

Indien u informatie over onze showroom wenst welke niet op deze pagina te vinden is kunt u contact met ons opnemen.

 

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN