Camping Pods

Bent u op zoek naar een tuinhuis of blokhut die net even iets anders is dan normaal? Dan is een camping pod de ideale oplossing. Een camping pod, ook wel een tuin pod genoemd, is een kleine, maar zeer gezellig houten huisje. Het geeft je een uniek vakantiegevoel. Een camping pod is een klein huisje met een rond dak waar je samen met je familie of vrienden in kunt verblijven. Een camping pod geeft een ontzettend knus gevoel.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

2 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Tuin pods voor verschillende doeleinden

Tuin pods kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Maar ze staan zeker garant voor 1 ding: ze zijn super compact en comfortabel en zorgen voor een intieme setting. Je kunt het gebruiken als kantoor, logeerruimte, extra leefruimte of speelruimte voor de kinderen. Je kunt het zien als een variant van een blokhut of tuinhuis.

Camping pods van Blokhutwinkel

Onze camping pods zijn te koop in een single variant en dubbel variant. Deze camping pods worden geleverd inclusief 1 dubbel of 1 enkelbed, afgebeelde meubelen en 2 banken buiten. De tafel en het bed kunnen er uit gehaald worden. Zo kun je de camping pod ook voor andere doeleinden gebruiken. Bijvoorbeeld als kantoor of speelruimte voor de kinderen

Uw camping pod laten monteren?

Heeft u uw camping pod gevonden? Als u een tuin pod koopt bij Blokhutwinkel kunt u ervoor kiezen om deze te laten monteren door een van onze ervaren monteurs, maar u kunt er ook voor kiezen om deze zelf te monteren. De prijs van de montage is afhankelijk van de opties die u kiest. Dit staat aangegeven wanneer u het product besteld.

Wilt u de camping pod liever zelf in elkaar zetten? Dat is geen probleem! Wij leveren het de camping pod aan als bouwpakket met een duidelijke bouwtekening en montagehandleiding. Op de bouwtekening en in de montagehandleiding kunt u precies zien hoe het model gemonteerd moet worden. Voor aanvullende informatie over funderingen, de levering en montage kunt u onze kennisbank raadplegen of contact opnemen.

Nog veel meer aanbod

Naast camping pods vind je bij Blokhutwinkel nog veel meer producten voor in uw tuin. Wij hebben regelmatig leuke aanbiedingen met tuinhuizen, blokhutten, chalets, tuinkantoren en meer! Bekijk daarom ook eens ons aanbod:

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN