Tuinkamers

Genieten van het buitenleven in uw tuinkamer

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van uw tuin en het leven buiten? Dan is een tuinkamer geschikt voor u. Bij Blokhutwinkel hebben wij een ruim aanbod in zowel aanbouw als vrijstaande varianten. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om uw tuinkamer geheel op maat te laten maken. Zo bent u zeker van een mooi plekje in uw tuin die precies aansluit bij uw wensen.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 216

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-30 of 216

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Wat is een tuinkamer?

Een tuinkamer is een overkapping of veranda die dicht kan worden gemaakt aan de hand van glaspanelen en houten wanden. Deze houden weer en wind buiten, zodat u ook tijdens de wat koelere periodes gebruik kunt maken van deze extra ruimte. Wilt u het hele jaar door gebruik kunnen maken van uw afgesloten veranda? Vraag dan naar de mogelijkheden om deze te isoleren. Door een houtkachel of een andere vorm van verwarming toe te passen, is het mogelijk om het gehele jaar door gebruik te kunnen maken van uw tuinkamer.

Een extra woonruimte aan huis of in uw tuin

In de meeste gevallen wordt deze gebruikt als een extra leefruimte waar u het hele jaar door beschut kunt genieten. Anders dan een serre, is voor de aanschaf van een tuinkamer geen hele verbouwing nodig. U geniet van een extra ruimte aan huis, zonder dat u dit bakken met geld kost. Daarnaast kunt u met de inrichting hiervan alle kanten op. Plaats in de ruimte een mooie, lange eettafel of een loungeset, zodat u gezellig met vrienden en familie kunt genieten van uw extra woonruimte.

Samen te stellen naar uw eigen wensen

De mogelijkheden voor het samenstellen van de ideale tuinkamer zijn bijna eindeloos. Zo kunnen we deze uitvoeren in verschillende houtsoorten en funderingen, waardoor de extra ruimte in vrijwel iedere tuin te plaatsen is. Heeft u een eigen idee of ontwerp? Stuur ons deze dan toe en wij maken een passende prijsopgave.

Bekijk het aanbod in onze showroom

Wilt u inspiratie opdoen? Kom dan gerust langs in onze showroom. Hier hebben we meer mogelijkheden en details staan, dan op de website. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN