Tuinhuis op maat

Een tuinhuis (met overkapping) heeft vele voordelen die het dagelijks leven een stuk leuker maken. Zo biedt een tuinhuis lekker veel opslagruimte voor spullen die je niet alledaags nodig hebt. En/ of een plek waar u tuingereedschap kunt bewaren. Een tuinhuis met overkapping zorgt ook nog eens voor een fijne plek waar u op een heerlijke zomeravond kunt nagenieten van een barbecue. Blokhutwinkel.nl heeft tuinhuizen in variërende maten. Het mooie: als er geen tuinhuis (met overkapping) naar uw wens te vinden is, kunt u altijd kiezen voor een tuinhuis op maat. Ook zijn tuinhuizen die op maat gemaakt worden hebben de mogelijk tot een overkapping.

Voordelen van een op maat gemaakt tuinhuis

Het voordeel van blokhutten en tuinhuizen is dus dat het een opslag- een leefplek buiten biedt. Het komt echter regelmatig voor dat de standaard afmetingen van een tuinhuis (met overkapping) niet volledig voldoet aan de wensen en/ of mogelijkheden van de klant. Om u toch een tuinhuis (met overkapping) te bieden, die volledig naar wens is, kunt u uw tuinhuis volledig zelf samenstellen. Van afmetingen, materiaal en materiaalbewerking. Zo kunt u kiezen voor een prachtige douglas tuinhuis op maat. Bij een op maat gemaakte bestelling kunt u ervoor kiezen om het op maat gemaakte tuinhuis te laten plaatsen.

Mogelijkheden bij Blokhutwinkel.nl

Blokhutwinkel.nl heeft niet alleen de mogelijkheid tot het op maat laten maken van een tuinhuis. Bij de tuinhuizen op maat kunt u ook uw tuinhuis volledig op smaak aanpassen. Zowel het materiaal als de materiaalbewerking is ontzettend divers. Zo kunt kiezen voor een op maat gemaakt tuinhuis van Douglas/ Lariks, Noord-Europees Grenenhout en Noord-Europees Vurenhout. De keuze voor de houtbewerking:

 • Volbad geïmpregneerd
 • Onbehandeld
 • Dompel geïmpregneerd
 • Dompel geïmpregneerd
 • Keteldruk geïmpregneerd
 • Gecoat.

Het uiterlijk van uw op maat gemaakte tuinhuis is dus volledig naar eigen smaak samen te stellen. Dit geldt ook voor het dak. Liever een plat dak, of toch een zadeldak waar u eventueel nog wat extra spullen kunt opbergen. Het ligt volledig in uw handen. Liever een voor- of zijluifel? Bij een op maat gemaakt tuinhuis van Blokhutwinkel.nl bepaalt u dit zelf!

Al 15 jaar uw tuinhuis specialist

Blokhutwinkel.nl is al vijftien jaar de specialist op het gebied van op maat gemaakte tuinhuizen, blokhutten en meer! Klantenservice staat bij ons altijd op nummer 1. Onze specialisten begeleiden u graag voor, tijdens en na uw aankoop van een op maat gemaakt tuinhuis. Zodat u altijd tevreden bent en blijft. Toch twijfels over uw tuinhuis op maat? Laat u adviseren door één van onze specialisten in onze (digitale) showroom. Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw tuinhuis op maat. Ook onze klantenservice staat op maandag tot en met zaterdag van 09.00 - 17.00 uur voor u klaar! Neem gerust vrijblijvend contact op.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Omschrijf hier uw wensen!

 • Geef een omschrijving van uw wensen indien mogelijk.

  Geef de totale afmetingen van het gewenste bouwwerk bijvoorbeeld; 600x500cm

 • Geef de afmeting van de luifel indien gewenst (in cm)

 • Geef een indicatie van uw budget zodat we u beter kunnen informeren.

  Selecteer de opties welke u wenst dat meegenomen worden in de prijsopgave.

Bijlagen

Gegevens

* Verplichte velden

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN