Overkapping op maat

Overkappingen op maat koop je bij Blokhutwinkel

Blokhutwinkel is dé specialist op het gebied van overkappingen, tuinhuizen, garages en meer. De overkappingen op maat zijn geschikt voor wat voor woningen dan ook. Of het nu gaat om een kleine overkapping bij een groot huis of vice versa, de expertise van Blokhutwinkel is grenzeloos. De opties rondom de grootte en materiaal voorkeur van de overkapping is ontzettend gevarieerd.

Soorten en maten tuinoverkapping

De diverse uitvoeringen aan overkappingen en het type hout plus de bewerking hiervan is riant. Zo is er de keuze uit Noord-Europees grenenhout, Noord-Europees vurenhout en Lariks/ Douglas hout. De maten van de tuinoverkappingen zijn geschikt voor elke type woning. De afmetingen van een tuinoverkapping variëren van 200 - 250 cm tot 900 - 950 cm. Mocht er toch een maat nodig zijn die niet in ons assortiment is, dan is vrijblijvend contact te allen tijde vrijblijvend mogelijk.

Houten tuinoverkapping op maat

Heeft u, ondanks het brede aanbod aan materiaal en grootte van de overkappingen, toch niet dé perfecte overkapping gevonden? Bij Blokhutwinkel heeft u heeft de optie om de overkappingen op maat te laten maken. Zo krijgt u alsnog een overkapping in optima forma. Naast de grootte van de overkapping is er ook de mogelijkheid tot het plaatsen van ramen, deuren en een andere balustrade. Heeft u een bijzondere afmeting? Bij ons is niets te gek! Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

De montage van uw overkapping

Helemaal in de wolken van een magnifieke overkapping? Dan heeft u als laatste optie om de overkapping te laten plaatsen of te monteren. Mocht u het laten plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat een monteur met ervaring de overkapping snel en naar wens monteert. Zelf dit varkentje wassen? Houd dan in uw achterhoofd dat de overkapping een sterke fundering nodig heeft. Om extra stevigheid te creëren, kunt u (optioneel) gebruik maken van betonpoeren. Hiermee kunt u de overkapping op elke bestaande fundering (of stenen ondergrond) monteren.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Omschrijf hier uw wensen!

  • Geef een omschrijving van uw wensen indien mogelijk.

    Geef de totale afmetingen van het gewenste bouwwerk bijvoorbeeld; 600x500cm

  • Geef de afmeting van de luifel indien gewenst (in cm)

  • Geef een indicatie van uw budget zodat we u beter kunnen informeren.

    Selecteer de opties welke u wenst dat meegenomen worden in de prijsopgave.

Bijlagen

Gegevens

* Verplichte velden

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN