Grote blokhutten

Grote blokhutten kopen

Bent u op zoek naar een grote blokhut? Dan bent u bij Blokhutwinkel.nl aan het juiste adres! Onze grote blokhutten zijn uitstekend geschikt als vakantiehuisje, gastenverblijf of als tuinkantoor in uw eigen tuin. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan grote prefab blokhutten van verschillende merken, zoals Luxhouse, ProWood en Lugarde. Maar ook maatwerk is bij ons mogelijk. Zo vindt u altijd een grote blokhut die bij uw wensen past. Bovendien leveren wij de grote blokhutten gratis bij u aan huis.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

121-150 of 572

Van hoog naar laag sorteren

121-150 of 572

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Grote houten blokhutten en tuinhuizen

Blokhutten en tuinhuizen met een vloeroppervlak vanaf 22m2 worden gezien als grote blokhutten. We hebben verschillende modellen in ons assortiment zoals blokhutten met veranda, blokhutten met luifel of blokhutten met een grote voorluifel. Bij de grote blokhutten kunt u kiezen uit verschillende daktypes, zoals een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak of een wolfskap. Een plat dak geeft vaak een modernere uitstraling, terwijl een zadeldak een meer klassieke of landelijke aanzien heeft. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende houtsoorten zoals Europees vuren- of grenenhout, lariks en douglashout. Het hout kunt u onbehandeld laten. Maar u kunt er ook voor kiezen om het hout van uw grote blokhut te laten impregneren of coaten in verschillende kleuren.

Grote blokhutten zijn geschikt om het hele jaar door te gebruiken als bijvoorbeeld een tuinkantoor, gastenverblijf of als vakantiehuis. Houten blokhutten met een wanddikte van 70 mm zijn niet alleen wintervast, maar hebben ook een isolerende werking in de zomer. Een grote blokhut kan er misschien wel uitzien als een tuinschuur, maar van binnen zijn de blokhutten zeer ruim en lijken ze op een echt huis. Zeker als de blokhut één of meerder kamers heeft.

Zelf een grote blokhut bouwen

Bij Blokhutwinkel.nl vindt u grote houten blokhutten in verschillende modellen, maten en wanddiktes. Voor elke tuin hebben wij wel een passend model. We leveren elke blokhut als bouwpakket met montagehandleiding, zodat u deze zelf eenvoudig monteert. Gaat u een grote blokhut plaatsen? Dan is ons advies om eerst bij uw gemeente na te gaan of u een bouwvergunning nodig heeft voor het plaatsen van uw blokhut. Heeft u vragen over het zelf bouwen van een blokhut? Neem dan gerust contact op met ons voor advies. Komt u er niet uit met het bouwen van uw blokhut of tuinhuis, dan kunt alsnog gebruik maken van onze montageservice!

Grote blokhutten op maat laten maken

U kunt natuurlijk één van de grote blokhutten uit ons assortiment bestellen en plaatsen. Maar hoe leuk is het om uw eigen blokhut samen met ons te ontwerpen? We maken voor u een 3D-weergave, zodat u precies weet hoe uw op maat gemaakte grote blokhut er uit komt te zien. Blokhutwinkel.nl is al 15 jaar gespecialiseerd in maatwerk en kan uw specifieke wensen omtoveren tot een grote blokhut waar u jarenlang plezier van hebt.

Koop uw grote blokhut bij Blokhutwinkel.nl

Koopt u uw grote blokhut bij Blokhutwinkel.nl, dan krijgt u altijd gratis drukgeïmpregneerde fundamentbalken, het benodigde montagemateriaal, een duidelijke montagehandleiding én gratis levering aan huis! Bestel uw grote blokhut eenvoudig online of kom langs in onze showroom in Zutphen!

Op onze website staan veel modellen van grote blokhutten, maar we kunnen ook grote blokhutten op maat maken voor u, zodat het in elke tuin, situatie of op elke bestaande fundering past. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan en ontvang een offerte inclusief, specificatie, plattegronden en een 3D-weergave.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN