Shipping to Afghanistan. Wijzigen
Hampshire 600x778
€ 16.856,00

Algemeen

Programma: Lugarde
Constructie: Houtstapelbouw
Houtsoort: Noord-Europees vurenhout
Houtbehandeling: Onbehandeld
Dakbedekking: Shingles
Hoekverbinding: Wind- en Waterdicht

Voordelen

Levering: gratis geleverd in Nederland en België
Fundamentbalken: Inclusief fundamentbalken
Beschikbaarheid: maatwerk mogelijk

Afmetingen

Buitenmaat: 787x618 cm
Fundamentmaat: 778x600 cm
Wandhoogte: 285 cm
Nokhoogte: 378 cm
Houtdikte: 44 mm
Overstek voor: 30 cm
Overstek links: 30 cm
Overstek rechts: 30 cm
Overstek achter: 30 cm
Vloer oppervlakte: 37.00 m2
Vlonder oppervlakte: 9.20 m2
Aantal palen: 3 stuk(s)
Paalafmeting: 12x12 cm
Paallengte: ca. 270 cm

Ramen / Deuren

Deuren: 3x PE45H dubbele deur 121x193cm
1x PE46H enkele deur 770x193cm
2x DD03H enkele deur 77x193cm
Ramen: 1x PE47 enkel draai-kiepraam 77x100cm
2x MG50 uitzetraam 114x34cm
2x PJ25 vast raam 153x100cm
1x PJ08 wc raam 46x55cm
Glas: Inclusief dubbele beglazing
Lage Drempel: Inclusief lage drempel

Levering & Garantie

Levertijd:
Betrouwbaarheid van levertijd indicatie:


GROEN = betrouwbaar
ORANJE = redelijk betrouwbaar
ROOD = niet betrouwbaar en kan ineens afwijken!
Indien u kiest voor de volgende programma's/merken:

Lugarde, Prowood, Outback, Flexford, Luxhouse, PEXT en Woodford**,
dan kunnen we hier de grootste betrouwbare informatie over geven.


Keuze voor de optie 'montage' is altijd een langere levertijd langer dan vermeld.
Dit geldt tevens voor opties die gekozen worden die niet op de website staan.
Garantie: 5 jaar garantie

Stel Hampshire 600x778 samen

Dit product met andere behandeling

Beschrijving

Riante speelse blokhut met een uitbouw en een kleine overkapping. De blokhut Hampshire heeft een totaalafmeting van 600x778cm. De blokhut kan gebruikt worden als tuinkantoor, gastenverblijf of als recreatiewoning (let op dat het kan zijn dat er extra eisen met betrekking tot de isolatie kunnen zijn). Standaard wordt de blokhut geleverd met drie dubbele deuren PE45H, een enkele deur PE46H, een enkel draai- kiepraam PE47, twee bovenlichten met melkglas MG50, twee grote vaste ramen PJ25 en een klein raam PJ08. De afgebeelde sokkels zijn inclusief. We raden aan om bij gebruik als tuinkantoor of gastenverblijf extra isolatie aan te brengen op het dak en onder de vloer. Uiteraard verzorgen wij dit ook. Het is mogelijk om de blokhut Hampshire op een paalfundering te plaatsen (u hoeft dan geen grondwerk voor te bereiden) wij helpen u hier graag mee. De blokhut Hampshire is ook geïmpregneerd te krijgen; Blokhut Hamshire 600x778cm geïmpregneerd

Gewoon perfect  afgewerkt !

Lugarde blokhutten worden standaard geleverd in 44mm houtdikte, maar op aanvraag 68mm voor de grotere modellen ook mogelijk. Het lugarde PRO-systeem wordt standaard geleverd met palen 14x14cm en een wanddikte van 28mm. De hoekverbinding is altijd wind- en waterdicht.

Verdere details waarin Lugarde zich duidelijk onderscheidt t.o.v. de overige programma’s zijn o.a.:  standaard aluminium daktrimmen en EPDM bij platte daken, mooi beslag (keuze uit chroom of messing), brede en degelijke boeidelen, scherpe randen van palen, schoren en boeidelen weggeschaafd (beter voor behoud), voorgezaagde drukgeïmpregneerde fundamentbalken met speciaal clipsysteem, glas is altijd standaard isolatieglas (HR++), deuren zijn voorzien van een driepuntssluiting en alle ramen + deuren zijn gelamineerd en voorzien van rubberen deur/raam-strips.

Alle blokhutten worden tegenwoordig geproduceerd in het buitenland, maar Lugarde is de enige met een eigen fabriek en dus volledige eigen controle op het maatwerk en service.

 

Kijk hier voor alle voordelen van een lugarde blokhut

Even laden...

Stel een vraag over dit product

 

Stel ons een vraag over dit product:

* Verplichte veldenVergelijkbare producten


Onderstaande enkele vergelijkbare producten op basis van uw selectie:


 • Hampshire 600x778 geïmpregneerd

  Lugarde blokhut Hampshire 600x778 geïmpregneerd Hampshire 600x778 geïmpregneerd
  • Gratis levering aan huis in Nederland, België en de Duitse grensstreek. Voor leveringen op eilanden wordt een toeslag berekend en is op aanvraag.
  • Bij houtstapelbouw worden voorbewerkte balken en/of planken kruislings in elkaar gestapeld met behulp van een veer-en-groefverbinding. Op deze manier ontstaan de wanden waarop de draagbalken en dakdragers gelegd kunnen worden. Het aantal millimeters (mm) geeft de houtdikte aan.
  • U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt. Het aantal jaren garantie verschilt per product en varieert van 1 tot wel 20 jaar.
  • Het hout van dit product is geïmpregneerd. Geïmpregneerd hout (verduurzaamd hout) is beter beschermd tegen weersinvloeden, schimmels, bacteriën en insecten. Het zorgt voor een langere levensduur van het hout t.o.v. onbehandeld hout.
  • Bij dit product is maatwerk mogelijk. Wenst u maatwerk bij het product? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.
  • Dit product heeft wind- en waterdichte hoekverbindingen. Hierdoor kan geen water in de verbindingen gaat zitten wat voorkomt dat het hout kan gaan verweren in de hoeken.
  Meer informatie
  787x618 cm
  € 19.384,00
 • Berkeley 800x600

  Woodford houtskeletbouw garage Berkeley 600x800 Berkeley 800x600
  • Gratis levering aan huis in Nederland, België en de Duitse grensstreek. Voor leveringen op eilanden wordt een toeslag berekend en is op aanvraag.
  • Dit product wordt opgebouwd volgens het systeem van houtskeletbouw. De basis bestaat uit een houten skelet. De rest wordt gemonteerd rondom dat skelet. Deze vorm van bouwen is stevig en eenvoudig.
  • U krijgt garantie op de producten die u bij ons koopt. Het aantal jaren garantie verschilt per product en varieert van 1 tot wel 20 jaar.
  • Bij dit product is maatwerk mogelijk. Wenst u maatwerk bij het product? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.
  Meer informatie
  800x600 cm
  € 15.799,00
Veilig betalen met:
 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN