Kapschuren

Kapschuur kopen?

Een eigen houten kapschuur in uw tuin of erf? Dan bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Een prachtige kapschuur maakt van uw tuin een landelijke omgeving en is voor veel doeleinden te gebruiken. U kunt bij ons kapschuren verkrijgen in douglas -, lariks-, grenen- en in vurenhout.

Wanneer u een kapschuur koopt kunt u het dak voorzien van standaard shingles, maar u kunt er ook voor kiezen om betonpannen of misschien zelfs keramische pannen op het dak te leggen om een nostalgische look te creëren.

Van hoog naar laag sorteren

31-60 of 720

Van hoog naar laag sorteren

31-60 of 720

Kies de houtsoort voor uw kapschuur

Bij blokhutwinkel zijn kapschuren verkrijgbaar in vier verschillende soorten hout. Elke houtsoort heeft andere eigenschappen. Bij blokhutwinkel vind u kapschuren van de houtsoorten:

Lariks en Douglas hout

Lariks (ook wel larix) en douglas hout worden vaak als hetzelfde gezien. De houtsoorten hebben soortgelijke eigenschappen, namelijk erg duurzaam, sterk en geschikt als constructiehout. Qua kleur is Douglas iets meer roze en Lariks iets meer geel.

Noord-Europees Grenenhout

Grenenhout is na vurenhout de meest gebruikte houtsoort in Nederland. Grenenhout is lichtbruin van kleur en wordt na verloop van tijd donkerder.

Noord Europees vurenhout

Vurenhout is de meest gebruikte houtsoort in Nederland en wordt voor vele doeleinden gebruikt. Wij maken gebruik van Noord-Europees vurenhout omdat de bomen in Noord-Europa langzamer groeien. De jaarringen van het vurenhout zitten hierdoor dichter bij elkaar wat het hout sterker maakt dan Midden-Europees vurenhout. 

Geen kapschuur maar een blokhut kopen? Kijk dan eens tussen ons aanbod blokhutten en tuinhuizen. 

Een kapschuur op maat laten maken?

Wilt u liever een kapschuur op maat dan helpen wij u ook graag. Blokhutwinkel heeft al 15 jaar ervaring in het maken van blokhutten, tuinhuizen, veranda’s, houten garages en carports op maat. U kunt hiervoor het maatwerk formulier op onze website invullen. Klik hier voor het maatwerk formulier.

Montage of bouwpakket

Als u een kapschuur bestelt heeft u de keuze uit twee opties, namelijk: 

-        Inclusief motage (bij sommige modellen standaard inbegrepen)
-        Exclusief montage

U kunt ervoor kiezen het gewenste model voor een scherpe prijs door blokhutwinkel.nl te laten monteren. Dit gebeurd door één van onze ervaren monteurs die uw kapschuur op locatie komt monteren. De prijs die u betaalt voor de montage hangt af van de opties die u kiest. De prijs voor montage staat vermeld wanneer u een product besteld en wordt automatisch aangepast naar de opties die u kiest. 

Wilt u liever  de kapschuur zelf monteren? Dat kan ook! Wij leveren de kapschuur aan als bouwpakket met een duidelijke bouwtekening en montagehandleiding. Op de bouwtekening en in de montagehandleiding kunt u precies zien hoe de kapschuur gemonteerd moet worden. Voor aanvullende informatie over fundering, de levering en montage kunt u ook onze kennisbank raadplegen.

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN