Shipping to Afghanistan. Wijzigen

Kan ik mijn bestelling nog wijzigen na de aankoop?

Rene Kroon posted this on 3 feb. 2015

U kunt uw bestelling in bepaalde gevallen nog wijzigen na uw bestelling!

We hebben 2 soorten productgroepen:

  • Maatwerkproducten
  • Actieproducten en overige

 

Maatwerkproducten

Maatwerkproducten worden volledig naar uw wens samengesteld en zijn dus van beginsel aan al aanpasbaar. Hier kunt u later nog wel wijzigingen aanbrengen, maar per programma is de tijd tussen bestelling en gewenste wijziging beperkt. Maatwerkproducten zijn o.a. de volgende programma’s en  hierachter de informatie over wijzigingen:

 

Outback - Dit product kan tot ongeveer 2 weken voor de geplande levering of montage gewijzigd worden. Omdat er per Outback een EPDM doek (dakbedekking) op maat moet worden besteld, is het wijzigen van de dakgrootte beperkt.

 

Lugarde - Dit product kan ongeveer tot 1 week na bestelling nog gewijzigd worden, maar hoeft niet altijd zo te zijn.

 

Woodford - Dit is het meest flexibele product. Op ramen en deuren na kan er tot enkele dagen voor de geplande levering en montage nog gewijzigd worden. Voor ramen en deuren  houden we ca 1 tot 2 weken aan. Indien blijkt dat het model bijvoorbeeld een stuk groter wordt en er veel meer opties worden toegevoegd, kan het zijn, dat de geplande montagetijd niet toereikend is en dat de datum om deze reden alsnog moet worden verplaatst.

 

Flexford - Deze kan tot ca 2 weken na bestelling worden gewijzigd.

 

Gardival Maatwerk (niet de actiemodellen) - Deze kan tot ca 2 weken na bestelling worden gewijzigd.

 

NB we raden aan om de wijzigingen altijd zo snel mogelijk door te geven, aangezien bovenstaande een indicatie is en geen recht geeft. Wijzigingen dienen altijd per mail worden aangegeven en we raden aan om ook direct even te bellen om dit aan te geven (in de topdrukte kunnen we namelijk helaas niet alle mails even snel inlezen).  Bovendien zijn er feestdagen en bij sommige producten een bouwvakantie van toepassing, waardoor er mogelijk niet meer gewijzigd kan worden.

Kleine wijzigingen, zoals bijvoorbeeld: kleur van de dakbedekking, type goot, etc.. kunnen vaak kort v.t.v. nog worden doorgegeven.

 

Actieproducten en overige

Dit zijn voorgeproduceerde actiemodellen of producten, waarbij bijvoorbeeld de dakbedekking en vloer nog in ons magazijn worden toegevoegd. Bij deze modellen is vaak in beginsel al niets aan te passen en later dus daarom ook niet. 

Kleur van de dakbedekking is dan bijvoorbeeld nog te wijzigen.

Wilt u hierop een wijziging doen, dan kunt deze het beste mailen en we raden aan om ook direct even te bellen om dit aan te geven (in de topdrukte kunnen we namelijk helaas niet alle mails even snel inlezen). 

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN