Lugarde luxe tuinhuizen, veranda's en blokhutten

Lugarde tuinhuis, veranda of blokhut kopen? Bij Blokhutwinkel.nl vind je alle modellen en ze zijn op op maat leverbaar. Bekijk het aanbod!

Lugarde Luxe Blokhutten, Tuinhuizen en Veranda's

Lugarde logo

Op zoek naar een luxe blokhut, tuinhuis of veranda om te kopen? Dan zit u bij Lugarde goed! Alle Lugarde blokhutten en tuinhuizen worden standaard geleverd in 44mm, maar op aanvraag 68mm voor de grotere modellen ook mogelijk. De tuinhuizen kunnen tevens in 28mm worden geleverd. De hoekverbinding is altijd wind- en waterdicht. 

 

Lugarde; gewoon perfect afgewerkt 

Verdere details waarin Lugarde zich duidelijk onderscheidt t.o.v. de overige programma’s zijn o.a.:  standaard aluminium daktrimmen en EPDM bij platte daken, mooi beslag (keuze uit chroom of messing), brede en degelijke boeidelen, scherpe randen van palen, schoren en boeidelen weggeschaafd (beter voor behoud), voorgezaagde drukgeïmpregneerde fundamentbalken met speciaal clipsysteem, glas is altijd standaard isolatieglas (HR++), deuren zijn voorzien van een driepuntssluiting en alle ramen + deuren zijn gelamineerd en voorzien van rubberen deur/raam-strips.

 

Alle blokhutten, tuinhuizen en veranda’s worden tegenwoordig geproduceerd in het buitenland, maar Lugarde is de enige met een eigen fabriek en dus volledige eigen controle op het maatwerk en service.

 

Voor een uitgebreid overzicht met alle voordelen van lugarde blokhutten en tuinhuizen kunt u hier terecht.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

61-90 of 615

Van hoog naar laag sorteren

61-90 of 615

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN