Douglas Tuinhuis Darwin Lounge 350x350
350x350 cm
Outback Douglas Darwin Lounge 350x350
Outback Douglas Darwin Lounge 350x350
Douglas Tuinhuis Darwin Lounge 350x350
Outback Douglas Darwin Lounge 350x350
Outback Douglas Darwin Lounge 350x350
Binnen ca. 1 - 4 weken gratis bezorgd
Levertijden informatie
We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden.
Het kan zijn dat de levertijden uitlopen,
dit is per programma verschillend.
Gratis levering in Nederland en België (m.u.v. wanddeneilanden)De levertijd inclusief montage is altijd langer.Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen;

0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl
 3.903,00

Specificaties

Programma:
Outback
Constructie:
Paal-schoor
Houtsoort:
Lariks/Douglas
Houtbehandeling:
Onbehandeld
Dakbedekking:
Optie
Levering:
gratis geleverd in Nederland en België
Beschikbaarheid:
verkrijgbaar maatwerk mogelijk
Buitenmaat:
350x350 cm
Fundamentmaat:
308x329 cm
Wandhoogte:
250 cm
Doorloophoogte:
224 cm
Nokhoogte:
272 cm
Overstek voor:
21 cm
Overstek links:
21 cm
Overstek rechts:
21 cm
Vloer oppervlakte:
10.13 m2
Zijluifel:
300 cm
Vlonder oppervlakte:
10.50 m2
Paalafmeting:
12x12 cm
Paallengte:
ca. 250 cm
Deur:
1x dubbele deur DD06-1 Lichtgrijs gedompeld 162x204cm grenenhout
Glas:
Inclusief glas
Garantie:
5 jaar garantie
Bekijk alle specificaties Verberg alle specificaties
Douglas Tuinhuis Darwin Lounge 350x350
350x350 cm
Binnen ca. 1 - 4 weken gratis bezorgd
Levertijden informatie
We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden.
Het kan zijn dat de levertijden uitlopen,
dit is per programma verschillend.
Gratis levering in Nederland en België (m.u.v. wanddeneilanden)De levertijd inclusief montage is altijd langer.Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen;

0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl
 3.903,00
  • Gratis levering in NL en BE
  • 5 jaar garantie
  • Voordelige keus
  • Inclusief professioneel montagemateriaal
Bekijk dit (of een vergelijkbaar) product in onze showroom!

Standaard meegeleverd

  • Professionele bevestigingsmaterialen,
  • montagehandleiding en mooie deur

Beschrijving

Het Douglas Tuinhuis Darwin Lounge 350x350 is de perfecte aanvulling op uw tuin! Met zijn stevige palen van 12x12cm (De palen zijn reeds enkel of dubbel gekeept. De muurplaat/ringbalk en dakbalken zijn veelal al op maat) en een afmeting van 350x350cm biedt dit tuinhuis genoeg ruimte om heerlijk te ontspannen of om gezellig buiten te dineren met vrienden en familie. Wij bieden u 5 jaar garantie op deze overkapping, wat zorgt voor een extra stukje zekerheid. Het hout van deze overkapping is fijnbezaagd douglashout, wat betekent dat het nog wel een stukje zal terugkrimpen na plaatsing. Dit kan wat scheur- en kiervorming veroorzaken, maar dit gaat niet ten koste van de duurzaamheid en sterkte van de overkapping. Het dakbeschot en optionele wandbekleding is wel gedroogd. De palen dient u zelf nog in te kepen/zagen, maar de muurplaat/ringbalk en dakbalken zijn veelal al op maat gemaakt. Het dakbeschot is altijd op maat gemaakt en past dus perfect bij uw overkapping. Al met al is het Douglas Tuinhuis Darwin Lounge 350x350 in de afmeting 350x350cm met zijluifel 300cm een duurzame en stevige overkapping die perfect past bij uw tuin. Bestel hem nu en geniet binnenkort van uw eigen buitenparadijs!

Selecteer opties

Gekozen opties
3D offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

U hoeft niet aan te betalen voor het aangeschafte bouwwerk.
In sommige gevallen bij zeer uitzonderlijk maatwerk kan dit wel vereist worden, maar dat doen we eigenlijk zelden tot nooit.
Bij showmodellen, welke we al vooruit voor u moeten demonteren in de showroom en moeten opslaan kan dit wel gelden.

Vrijwel alle producten worden bij u geleverd door een grote vrachtwagen met kooi-aap (een heftruck, welke de vrachtwagen bij zich heeft).
De chauffeur kan de vrachtwagen parkeren, met de heftruck uw pakket uit de vrachtwagen pakken en deze bij u neerzetten. De heftruck gaat zover als het kan zonder dat er schade aan de omgeving wordt aangericht. Een heftruck moet minimaal zo zwaar zijn als de pakketten, die deze moet tillen voor een tegengewicht (anders valt deze om). Een gemiddelde heftruck weegt daarom algauw 2500 tot 3500 kilo! Een heftruck van bijvoorbeeld 3000 kilo, welke een pakket heeft opgetild van bijvoorbeeld 2000 kilo weegt dan al dus 5000 kilo en dat is 3x zo zwaar als een gemiddelde auto!) De chauffeur zal om deze reden niet altijd het pakket op de oprit zetten, om beschadigingen aan uw bestrating te voorkomen. Indien de materialen door uw woning moeten, dient u dit zelf te doen. Heeft u twijfel over de grootte van de onderdelen, dan graag dit v.t.v. aangeven.
In een aantal gevallen kunnen we onderdelen aanpassen, zodat u deze makkelijk door uw woning kunt slepen.

Houtstapelbouw is een constructie, waarbij de planken (19mm, 21mm, 28mm en 34mm) of balken (40mm, 44mm, 58mm, 68mm of dikker) gestapeld worden tot een constructie.
De dikte van de wand bepaald hier de stevigheid van de constructie. We noemen dit ook wel een horizontale constructie, omdat de planken of balken horizontaal worden gestapeld tot een constructie. Houtskeletbouw is een verticale constructie; hierover vertellen we meer in het hoofdstuk hieronder. Een dikke wand kan in veel gevallen beter zijn, als een dunne wand. Belangrijk is met name om te weten, hoe lang de wand is, hoe hoog de wand is, waar het voor gaat worden gebruikt en wat voor dakbedekking erop komt.

Een blokhut met een wanddikte van 28mm in de afmeting 200x200cm kan daardoor net zo sterk zijn als een blokhut met een wanddikte van 44mm in de afmeting 400x400cm. Dit komt door de verhouding van wanddikte versus de lengte van de wand. Echter is de blokhut bijvoorbeeld 500x800cm en 300cm hoog, dan is 44mm eigenlijk al niet meer voldoende en is 68mm aanbevolen. Zitten er in deze blokhut weer veel binnenwanden (dwarsverbindingen), dan kan 44mm wel weer. Zo ziet u maar. Het hangt van meerdere factoren en situaties af, welke wanddikte het meest geschikt is. Dikker mag uiteraard altijd. Wilt u een zware dakbedekking, zoals bijvoorbeeld betonpannen (ca 40 kg per m2) of een sedumdak/dakbegroeiing (kan vanaf 30 kg per m2, maar kan uitlopen tot maar liefst 150 kg per m2). In deze gevallen is een dikkere wanddikte aanbevolen, ook bij de kleinere modellen.

Wilt u een geïsoleerde ruimte, dan helpt wanddikte ook weer hiermee. Hier vertellen we meer over in veelgestelde vragen over isolatie.

Elk bouwwerk heeft een fundering nodig. Hoe deze fundering eruit ziet en uit welk materiaal deze bestaat verschilt nogal van type bouwwerk, grondsoort onder het bouwwerk, hoe de bouwplaats te bereiken is, of het bouwwerk geïsoleerd is en hoe zwaar het bouwwerk is.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN