Outback tuinhuizen, overkappingen, veranda's en carports

Outback tuinhuizen, overkappingen, veranda of carport kopen? Bij Blokhutwinkel vindt u alle modellen en zijn ze ook op maat leverbaar. Bekijk het aanbod!

Outback tuinhuizen, overkappingen, veranda's en carports

Bent u op zoek naar buitenverblijven van Outback? Met bijvoorbeeld de tuinhuizen, overkappingen of veranda’s van Outback creëert u een knusse plek waar u droog kunt genieten van het buitenleven met familie en vrienden. Deze buitenvoorzieningen zorgen in de zomer voor een koele buitenplek en in de winter voor een warme buitenplek, indien voorzien van een heater. De buitenverblijven van Outback zijn perfect voor leefruimte, opslag en meer! Een overzicht van alle Outback blokhutten, tuinhuizen, overkappingen en meer vindt u op Blokhutwinkel.nl. 

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

31-60 of 845

Van hoog naar laag sorteren

31-60 of 845

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Outback blokhutten & tuinhuizen

Of het nu gaat om fietsen, tuingereedschap of kerstversiering, de blokhutten en tuinhuizen van Outback zijn geschikt. De Outback blokhutten en tuinhuizen zijn er in diverse afmetingen. De afmetingen lopen uiteen van 200 centimeter tot en met 850 centimeter. De Outback overkappingen zijn zowel verkrijgbaar met luifel als zonder luifel. Wat het doeleinde van uw blokhut of tuinhuis ook is, Outback blokhutten en tuinhuizen vervullen uw wensen. Bekijkt het brede aanbod Outback blokhutten en tuinhuizen op blokhutwinkel.nl

Outback overkappingen

De overkappingen van Outback worden standaard zeer compleet geleverd. Denk hierbij aan EPDM dakbedekking, aluminium daktrimmen, regenpijpset, zware dakbalken en meer! Op alle Outback overkappingen krijgt u tien jaar garantie en 25 jaar garantie op de EPDM dakbedekking. U heeft bij de Outback overkappingen de keuze uit een keteldruk geïmpregneerde overkapping of een douglas overkapping. Afhankelijk van het model dient u soms nog wat onderdelen zelf op maat te zagen. De wanden dienen altijd nog ter plaatse op maat te worden gemaakt. Naast de Outback overkappingen biedt Blokhutwinkel nog veel meer merken overkappingen.

Outback paviljoens

Blokhutwinkel heeft een uitgebreid aanbod paviljoens van Outback. De Outback Paviljoens zijn verkrijgbaar met plat dak en zadeldak. De afmetingen van deze paviljoens lopen uiteen van 200 centimeter tot 950 centimeter. De paviljoens van Outback worden geleverd inclusief EPDM dakbedekking, tien jaar garantie en bevestigingsmaterialen. De paviljoens zijn aan te vullen met onder andere wanden, balustrade delen en schuifpui.

Outback carports

De houten carports van Outback zijn er zowel vrijstaand als aanbouw. De afmetingen lopen uiteen van 200 centimeter tot en met 1050 centimeter. Dus wat voor auto u ook heeft, de houten Outback carport is een geweldige keuze. Qua houtbehandeling heeft u de keuze uit onbehandeld en keteldruk geïmpregneerd. Het onbehandelde hout heeft geen houtbehandeling nodig. De houtsoorten van de Outback carports zijn Midden-Europees grenenhout en lariks/douglas.

Blokhutwinkel

Blokhutwinkel heeft een breed aanbod aan Outback buitenverblijven, andere merken blokhutten en tuinhuizen en nog veel meer. Blokhutwinkel.nl levert in heel Europa en helemaal gratis in Nederland en België. Bij een bestelling bij Blokhutwinkel betaalt u pas nadat u uw bestelling hebt ontvangen. Daarnaast is er geen aanbetaling nodig bij het bestellen van uw product. Heeft u specifieke wensen, die niet op de site staan? Neem dan contact op. Bij ons is maatwerk mogelijk en is niets te gek. Liever uw Outback product in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom in Zutphen. Blokhutwinkel heeft de grootste showroom van Europa met meer dan 100 verschillende modellen.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN