Texas 500x350
500x350 cm
Binnen ca. 12 - 16 weken gratis bezorgd
Levertijden informatie
We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden.
Het kan zijn dat de levertijden uitlopen,
dit is per programma verschillend.
Gratis levering in Nederland en België (m.u.v. wanddeneilanden)De levertijd inclusief montage is altijd langer.Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen;

0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl
 3.978,00

Specificaties

Programma:
Flexford
Constructie:
Houtstapelbouw
Houtsoort:
Midden-Europees grenenhout
Houtbehandeling:
Onbehandeld
Dakbedekking:
Shingles
Hoekverbinding:
Wind- en Waterdicht
Levering:
gratis geleverd in Nederland en België
Fundamentbalken:
Inclusief fundamentbalken
Beschikbaarheid:
maatwerk mogelijk
Buitenmaat:
500x350 cm
Fundamentmaat:
480x330 cm
Wandhoogte:
216 cm
Nokhoogte:
275 cm
Houtdikte:
28 mm
Overstek voor:
15 cm
Overstek links:
15 cm
Overstek rechts:
15 cm
Overstek achter:
10 cm
Vloer oppervlakte:
15.84 m2
Steunwijze voorluifel:
Vrijhangend d.m.v. wanddoorloop
Voorluifel:
100 t/m 200 cm
Deur:
1x dubbele deur 160x186cm
Glas:
Inclusief glas
Lage Drempel:
Inclusief lage drempel
Garantie:
5 jaar garantie
Bekijk alle specificaties Verberg alle specificaties
Texas 500x350
500x350 cm
Binnen ca. 12 - 16 weken gratis bezorgd
Levertijden informatie
We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden.
Het kan zijn dat de levertijden uitlopen,
dit is per programma verschillend.
Gratis levering in Nederland en België (m.u.v. wanddeneilanden)De levertijd inclusief montage is altijd langer.Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen;

0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl
 3.978,00
Bekijk dit (of een vergelijkbaar) product in onze showroom!

Beschrijving

Flexford blokhut Texas 500x350cm. met gedraaid zadeldak (dakhelling ca. 15 graden). Standaard geleverd met 1x dubbele deur 160x186cm. De fundamentmaat van deze blokhut is 330x480cm. De buitenmaat is ca. 500x350 cm. De voorluifel is standaard 100cm en vrijhangend, eventueel is de luifel ook 200cm te maken (ondersteund door palen). Standaard geleverd met shingles als dakbedekking (met 10 jaar garantie!).

Flexford is onze ultieme lijn voor maatwerk tuinhuizen. Alles wordt op maat gemaakt in alle mogelijke maten en afmetingen tuinhuizen. Elk tuinhuis is uniek, omdat u deze ontwerpt. U geeft aan hoe breed een tuinhuis mag worden gemaakt en hoe diep het tuinhuis mag zijn. Wenst u een tuinhuis met overkapping, dan kan dat ook worden gerealiseerd.

Wilt u daarnaast een maatwerk tuinhuis in een unieke vorm? Flexford kan in vrijwel elke vorm uw tuinhuis op maat maken. Heeft u een tuinhuis nodig met een niet haakse hoek, dan kan dat ook!

Behalve dat een maatwerk tuinhuis in alle afmetingen mogelijk is, kunt u ook nog diverse details kiezen. Wilt u drukgeïmpregneerd hout of douglas hout? Wilt u een Zweeds rabat profiel of een halfhouts of gewoon rabat profiel? Wilt u een specifieke deur en / of raam en dan in kleur, dat kan ook!

Wist u dat u uit maar liefst 244 typen deuren kunt kiezen? In combinatie met de keuze voor de draairichting alsmede de kleur, kunt u bij Flexford kiezen uit maar liefst 7320 verschillende combinaties! Wilt u de juiste deur in uw tuinhuis? Kies dan voor een Flexford op maatwerk tuinhuis.

De dakbedekking van het maatwerk tuinhuis is standaard EPDM voor een maatwerk tuinhuis met plat dak of voor een maatwerk tuinhuis met plat dak en overkapping.

Uw maatwerk tuinhuis zal uniek zijn, omdat u deze bedenkt. Wij configureren deze in onze unieke 3D configurator en voorzien u daarna van een gespecificeerde en scherpe offerte.

Na uw akkoord zal de productie in Nederland plaats vinden. Door onze eigen productie kunnen we snel schakelen voor een goede service.

Op Flexford maatwerk tuinhuizen krijgt u overigens maar liefst 25 jaar garantie op de wand- en dakconstructie. Alles is constructief doorberekend en als u zonnepanelen op uw maatwerk tuinhuizen wenst, dan kunnen we deze ook voor u doorrekenen.

Kortom voor een tuinhuis op maat, dan is Flexford de juiste en duurzame keuze, of u uw op maat gemaakte tuinhuis nu in drukgeimpregneerd hout of douglas hout is.

Selecteer opties

Gekozen opties
3D offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

U hoeft niet aan te betalen voor het aangeschafte bouwwerk.
In sommige gevallen bij zeer uitzonderlijk maatwerk kan dit wel vereist worden, maar dat doen we eigenlijk zelden tot nooit.
Bij showmodellen, welke we al vooruit voor u moeten demonteren in de showroom en moeten opslaan kan dit wel gelden.

Vrijwel alle producten worden bij u geleverd door een grote vrachtwagen met kooi-aap (een heftruck, welke de vrachtwagen bij zich heeft).
De chauffeur kan de vrachtwagen parkeren, met de heftruck uw pakket uit de vrachtwagen pakken en deze bij u neerzetten. De heftruck gaat zover als het kan zonder dat er schade aan de omgeving wordt aangericht. Een heftruck moet minimaal zo zwaar zijn als de pakketten, die deze moet tillen voor een tegengewicht (anders valt deze om). Een gemiddelde heftruck weegt daarom algauw 2500 tot 3500 kilo! Een heftruck van bijvoorbeeld 3000 kilo, welke een pakket heeft opgetild van bijvoorbeeld 2000 kilo weegt dan al dus 5000 kilo en dat is 3x zo zwaar als een gemiddelde auto!) De chauffeur zal om deze reden niet altijd het pakket op de oprit zetten, om beschadigingen aan uw bestrating te voorkomen. Indien de materialen door uw woning moeten, dient u dit zelf te doen. Heeft u twijfel over de grootte van de onderdelen, dan graag dit v.t.v. aangeven.
In een aantal gevallen kunnen we onderdelen aanpassen, zodat u deze makkelijk door uw woning kunt slepen.

Houtstapelbouw is een constructie, waarbij de planken (19mm, 21mm, 28mm en 34mm) of balken (40mm, 44mm, 58mm, 68mm of dikker) gestapeld worden tot een constructie.
De dikte van de wand bepaald hier de stevigheid van de constructie. We noemen dit ook wel een horizontale constructie, omdat de planken of balken horizontaal worden gestapeld tot een constructie. Houtskeletbouw is een verticale constructie; hierover vertellen we meer in het hoofdstuk hieronder. Een dikke wand kan in veel gevallen beter zijn, als een dunne wand. Belangrijk is met name om te weten, hoe lang de wand is, hoe hoog de wand is, waar het voor gaat worden gebruikt en wat voor dakbedekking erop komt.

Een blokhut met een wanddikte van 28mm in de afmeting 200x200cm kan daardoor net zo sterk zijn als een blokhut met een wanddikte van 44mm in de afmeting 400x400cm. Dit komt door de verhouding van wanddikte versus de lengte van de wand. Echter is de blokhut bijvoorbeeld 500x800cm en 300cm hoog, dan is 44mm eigenlijk al niet meer voldoende en is 68mm aanbevolen. Zitten er in deze blokhut weer veel binnenwanden (dwarsverbindingen), dan kan 44mm wel weer. Zo ziet u maar. Het hangt van meerdere factoren en situaties af, welke wanddikte het meest geschikt is. Dikker mag uiteraard altijd. Wilt u een zware dakbedekking, zoals bijvoorbeeld betonpannen (ca 40 kg per m2) of een sedumdak/dakbegroeiing (kan vanaf 30 kg per m2, maar kan uitlopen tot maar liefst 150 kg per m2). In deze gevallen is een dikkere wanddikte aanbevolen, ook bij de kleinere modellen.

Wilt u een geïsoleerde ruimte, dan helpt wanddikte ook weer hiermee. Hier vertellen we meer over in veelgestelde vragen over isolatie.

Elk bouwwerk heeft een fundering nodig. Hoe deze fundering eruit ziet en uit welk materiaal deze bestaat verschilt nogal van type bouwwerk, grondsoort onder het bouwwerk, hoe de bouwplaats te bereiken is, of het bouwwerk geïsoleerd is en hoe zwaar het bouwwerk is.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN