Tuinoverkapping op maat

Blokhutwinkel is dé specialist op het gebied van tuinoverkappingen, blokhutten, tuinkamers, veranda's en meer! Onze tuinoverkappingen zijn geschikt voor elk soort tuin; klein, groot, smal en langwerpig, breed en kort, het maakt niet uit. De keuze bij Blokhutwinkel is oneindig. Naast de afmetingen van uw tuinoverkapping is ook het type hout en de bewerking hiervan ontzettend divers.

Soorten en maten tuinoverkappingen

De verschillende maten en types aan tuinoverkappingen is piramidaal. Zo is er de keuze uit Noord-Europees grenenhout, Noord-Europees vurenhout en Lariks/ Douglas hout. De maten van de tuinoverkappingen zijn geschikt voor elke type woning. Mocht de perfecte maat voor u er toch niet tussen staan, wij bieden ook de mogelijkheid om tuinoverkappingen op maat te maken. De standaardmaten van de tuinoverkappingen lopen uiteen van 200 - 250 cm tot 900 - 950 cm.

Houten tuinoverkapping op maat

Ondanks het brede aanbod toch niet de droom balustrade gevonden? Geen agitatie! Blokhutwinkel biedt namelijk een uitkomst: een balustrade op maat gemaakt. Zo krijgt u alsnog een balustrade naar verlangen. Heeft u een exceptionele wens? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dan gaan wij met onze specialisten onderzoeken naar de beste einduitkomst voor u. Bij Blokhutwinkel is niets te gek!

De montage van uw overkapping

Helemaal aan het glunderen van een fantastische (op maat gemaakte) balustrade? Dan heeft u als nog de keuze om de balustrade te laten plaatsen of te zelf monteren. Wilt u de balustrade laten plaatsen, dan zorgen wij ervoor dat een monteur met ervaring de overkapping snel en naar wens monteert.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Omschrijf hier uw wensen!

  • Geef een omschrijving van uw wensen indien mogelijk.

    Geef de totale afmetingen van het gewenste bouwwerk bijvoorbeeld; 600x500cm

  • Geef de afmeting van de luifel indien gewenst (in cm)

  • Geef een indicatie van uw budget zodat we u beter kunnen informeren.

    Selecteer de opties welke u wenst dat meegenomen worden in de prijsopgave.

Bijlagen

Gegevens

* Verplichte velden

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN