Shipping to Afghanistan. Wijzigen
Woca Exterior Primer 2,5L
€ 48,00

Woca Exterior Primer 2,5L

Algemeen

Programma Woca
Verbruik 8-10 m2/liter
Verpakking 2,5 liter
UV-bescherming Nee
Plattegrond afbeelding /e/x/exterior_wood_primer_2_5l_607922a.jpg

Stel Woca Exterior Primer 2,5L samen

Beschrijving

Outdoor Wood Primer is een watergedragen product dat wordt gebruikt op onbehandeld, niet-geïmpregneerd naaldhout zoals dennen, grenen, lariks en vuren, maar ook op eiken en “oud” geimpregneerd hout (red ceder hoeft geen voorbehandeling). Nieuw geïmpregneerd hout en hardhout kunnen direct met de WOCA buitenolie behandeld worden.


Resultaat


Outdoor Woodprimer geeft extra bescherming tegen schimmels en aanslag en een betere hechting van de beschermlaag.


Gebruiksaanwijzing


Alleen bij droog weer en een temperatuur boven 15˚C behandelen. Direct zonlicht en hitte vermijden. De maximale houtvochtigheid bij behandeling met Outdoor Wood Primer mag niet hoger zijn dan 17%. 2. Het hout moet schoon en volledig droog zijn. Nieuw hout na de montage zo snel mogelijk met de primer behandelen. Bij verouderd hout, de eventuele resten van vroegere beschermingslagen verwijderen. Hierna reinigen met Exterior Cleaner en minstens 24 uur laten drogen. Het hout moet volledig droog zijn voordat verdere behandelingen worden uitgevoerd.  • Breng de primer aan met een kwast of roller. Begin bij de uiteinden van het hout – werk van onder naar boven. Behandel telkens over de gehele lengte om overlappingen te voorkomen.

  • Laat de primer ca. 24 uur drogen voordat het hout afgewerkt wordt met één van de WOCA buitenoliën. Reinig het gereedschap met warm water.


Nabehandeling


Nabehandelen met Exterior Oil om het hout te beschermen

Stel een vraag over dit product

 

Stel ons een vraag over dit product:

* Verplichte veldenVeilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN