Grote tuinhuizen

Grote tuinhuizen

Bent u op zoek naar een groot tuinhuis? Dan bent u bij Blokhutwinkel.nl aan het juiste adres. Onze grote tuinhuizen zijn uitstekend geschikt om al uw tuinspullen op te bergen of te gebruiken als tuinkantoor, yogastudio of gastenverblijf. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan prefab tuinhuizen van verschillende merken zoals Luxhouse, ProWood en Lugarde. Maar we kunnen uw tuinhuis ook helemaal op maat maken. Zo vindt u altijd een groot tuinhuis dat voldoet aan al uw wensen. Bovendien leveren wij al onze tuinhuizen en blokhutten gratis bij u aan huis.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 567

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-30 of 567

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Verschillende modellen grote tuinhuizen

Blokhutwinkel.nl heeft verschillende modellen grote tuinhuizen in het assortiment. Zo hebben we grote tuinhuizen met een overkapping, grote tuinhuizen met veranda’s, moderne grote tuinhuizen met plat dak of grote luxe tuinhuizen met een zadeldak. Daarnaast kunt u bij ons kiezen uit vele houtsoorten. Gaat u voor een groot tuinhuis van douglas, lariks of Europees vuren of grenenhout? Grote houten tuinhuizen kunnen onbehandeld geleverd worden, maar om de levensduur te verlengen raden wij aan om uw tuinhuis te laten impregneren of te coaten.

Groot tuinhuis op maat laten maken

U kunt natuurlijk voor een standaard groot tuinhuis uit ons assortiment gaan. Maar hoe leuk is het om samen met ons uw eigen tuinhuis te ontwerpen? We maken voor u een 3D-weergave, zodat u precies weet hoe uw op maat gemaakte tuinhuis er uit komt te zien. Al meer dan 15 jaar is Blokhutwinkel.nl gespecialiseerd in maatwerk tuinhuizen en blokhutten. Zo weten wij precies hoe wij uw wensen kunnen omtoveren tot een groot tuinhuis waar u jarenlang plezier van heeft!

Zelf een groot tuinhuis bouwen

Bij Blokhutwinkel.nl leveren we al onze tuinhuizen en blokhutten met een duidelijke montagehandleiding, zodat u deze zelf eenvoudig kan in elkaar kan zetten. Gaat u een grote blokhut of tuinhuis plaatsen? Dan raden wij u aan om eerst bij de gemeente na te gaan of u een bouwvergunning nodig heeft. Heeft u vragen over het zelf bouwen van een groot tuinhuis? Neem dan gerust contact met ons op voor advies. Of maak gebruik van onze handige montageservice als u het zelf bouwen van uw tuinhuis toch niet zo ziet zitten.

Een groot tuinhuis kopen bij Blokhutwinkel.nl

Koopt u uw tuinhuis bij Blokhutwinkel.nl, dan krijgt u altijd gratis drukgeïmpregneerde fundamentbalken, het benodigde montagemateriaal, een duidelijke montagehandleiding én gratis levering aan huis! Op onze website staan veel modellen van grote tuinhuizen en blokhutten, maar we kunnen deze ook op maat maken voor u, zodat het in elke tuin, situatie of op elke bestaande fundering past. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan en ontvang een offerte inclusief, specificatie, plattegronden en een 3D-weergave.

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN