Met luifel

Overkapping met schuur in uw tuin

Bent u opzoek naar een blokhut of tuinhuis met luifel? Dan bent u bij Blokhutwinkel.nl aan het juiste adres! Onze blokhutten en tuinhuizen met luifel, houten overkappingen of veranda zijn uitstekend geschikt als extra opbergruimte, tuinkantoor of als schuur in uw eigen tuin. Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan prefab blokhutten en tuinhuizen met een luifel van verschillende merken, zoals Luxhouse, ProWood en Lugarde. Maar ook maatwerk is bij ons mogelijk. Zo vindt u altijd een blokhut of tuinhuis die bij uw wensen past. Bovendien leveren wij de blokhutten en tuinhuizen met luifel gratis bij u aan huis.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 105

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-30 of 105

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Een tuinhuis of blokhut met luifel kopen?

Het kan prettig zijn om een extra opbergruimte, tuinkantoor of schuur te hebben in uw tuin. Wilt u daarnaast ook nog kunnen genieten van uw tuin wanneer het regent of de zon te fel schijnt? Kies er dan voor om een blokhut of tuinhuis met luifel aan te schaffen. Zo geniet u van extra ruimte en creëert u een plek om het hele jaar door te genieten van uw tuin. Blokhutwinkel.nl heeft verschillende modellen blokhutten met luifels in het assortiment die u met de montagehandleiding zelf in elkaar kunt zetten. Maar u kunt ook de blokhut met luifel inclusief montage bestellen. Dan komen wij de blokhut met overkapping plaatsen in uw tuin.

Welk tuinhuis of blokhut met overkapping past in mijn tuin?

De ene blokhut met overkapping is de andere niet. De blokhutten en tuinhuizen met luifel uit onze showroom verschillen enorm in uitstraling en functionaliteit. Zo geeft een platdak een meer moderne look, terwijl een blokhut met luifel en een lessenaarsdak meer klassiek is. Daarnaast kunt u bij Blokhutwinkel.nl kiezen voor diverse houtbehandelingen, waarmee uw tuinhuis of blokhut een natuurlijke uitstraling kunt geven. Bekijk ook eens onze blokhutten en tuinhuizen met veranda voor meer tuininspiratie.

Voordelen van een luifel aan uw blokhut of tuinhuis

Een tuinhuis of blokhut met luifel of overkapping in uw tuin biedt vele voordelen:

 • U komt nooit meer ruimte tekort: een tuinhuis met luifel is ideaal voor het opbergen van tuingereedschap.
 • De aangebouwde luifel zorgt ervoor dat uw blokhut of tuinhuis kan gebruikt worden als overkapping voor uw fiets, motor of afvalcontainers.
 • Door een heater toe te voegen aan uw overkapping is het in de winter ook heerlijk vertoeven in uw tuin.
 • De luifel van uw blokhut kan eenvoudig worden uitgebreid met o.a. zijwanden.
 • Uw tuinmeubelen blijven lekker droog onder de luifel van uw tuinhuis. Ook verkleuren ze veel minder snel.

Een blokhut of tuinhuis met luifel op maat laten maken

Het is mogelijk om uw blokhut of tuinhuis met luifel op maat te laten maken door Blokhutwinkel.nl Op deze manier creëert u een tuinhuis met overkapping geheel naar uw eigen wens. Kiest u voor een blokhut met luifel van douglas hout, Noord-Europees vurenhout of grenenhout? Elke houtsoort heeft een zo zijn eigen look. Voor extra bescherming van het hout kunt u uw blokhut met luifel laten impregneren of coaten in verschillende kleuren. Geef in het maatwerk formulier wel altijd een indicatie van uw budget aan. Zo kunnen wij u voorzien van de juiste adviezen en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Koop uw blokhut of tuinhuis met luifel of overkapping bij Blokhutwinkel.nl

Koopt u uw blokhut of tuinhuis bij Blokhutwinkel.nl, dan krijgt u altijd gratis drukgeïmpregneerde fundamentbalken, het benodigde montagemateriaal, een duidelijke montagehandleiding én gratis levering aan huis! Op onze website staan veel modellen van blokhutten en tuinhuizen met luifels, maar we kunnen ze ook op maat maken voor u, zodat het in elke tuin, situatie of op elke bestaande fundering past. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave aan en ontvang een offerte inclusief, specificatie, plattegronden en een 3D-weergave.

 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN