Tuinkassen

JANSSENS KASSEN NIET LEVERBAAR!!

Stel uw eigen kas samen!

Het is mogelijk om uw eigen tuinkas samen te stellen!, kies het gewenste type en bepaal zelf de afmetingen en kleuren!
Het is ook mogelijk om zelf de deuren en dakramen te configureren, heeft u de configuratie naar uw wensen gemaakt? vul dan de gegevens in en bewaar de configuratie
wij zullen de configuratie dan aanvullen met de actuele prijzen en per e-mail naar u versturen

Stel uw eigen tuinkas samen

Tuinkas zelf configureren / samenstellen

Glazen tuinkas kopen?

Bij Blokhutwinkel vind u een uitgebreid aanbod glazen tuinkassen voor een moestuin of het kweken van andere planten en gewassen. Het is de ideale plek voor gewassen die beter presteren in een warmer klimaat. Een eigen tuin- of kweekkas is een populaire hobby voor veel mensen en het voordeel van een kas is dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe u uw gewassen kweekt.

Vrijstaand of aanbouw

U kunt kiezen voor tuinkassen die vrijstaand zijn of voor een aangebouwde kas. Aangebouwde kassen worden ook wel muurkassen genoemd. Tuinkassen zijn uiteraard ook goed te gebruiken als een vrijstaande serre, welke al vrij snel opgewarmd wordt door het geringste zonnestraaltje in het voor- en naseizoen. Wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

27 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Glazen tuinkas kopen?

Heeft u groene vingers? En bent u van plan om eigen planten en gewassen te kweken? Blokhutwinkel biedt een uitgebreid aanbod aan goedkope tuinkassen. Het is de ideale plek voor gewassen die beter presteren in een warmer klimaat. Een eigen tuin- of kweekkas is een populaire hobby voor veel mensen en het voordeel van een kas is dat u zelf kunt bepalen wanneer en hoe u uw gewassen kweekt. De goedkope tuinkassen van Blokhutwinkel zijn ideaal voor elke tuinliefhebber. U geniet een heel jaar lang van het verbouwen van uw eigen groenten en fruit. Zonder dat u rekening hoeft te houden met kou, vorst of zelfs warmte. Mocht u niet kunnen vinden wat u zoekt op onze website? Neem dan gerust contact op met een van onze specialisten. Zij helpen u graag verder met het kiezen van de juiste tuinkas. Ook voor andere vragen helpen wij u graag!

Regel zelf de temperatuur in uw tuinkas

Een van de voordelen van een tuinkas van glas is dat u zelf de temperatuur kan regelen. Het is belangrijk om de temperatuur op de juiste manier in te stellen. Zonder de verwarmingsmogelijkheden zakt temperatuur in de kas te ver naar beneden. Overdag ligt hierin de temperatuur altijd hoger dan ‘s nachts. Dit geldt ook al de zon niet schijnt. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. Alle tuinkassen van Blokhutwinkel zijn daarom voorzien zijn van automatische raamopeners of dakramen. Als het te warm wordt in de tuinkas, dan kunt u eenvoudig de dakramen open zetten.

Vrijstaande of aanbouw tuinkas van glas

Blokhutwinkel heeft de keuze tuinkassen die vrijstaand zijn, professionele tuinkassen of voor een aangebouwde glas kas. Onze tuinkassen zijn uiteraard goed te gebruiken als een vrijstaande serre, welke al vrij snel opgewarmd wordt door het geringste zonnestraaltje in het voor- en naseizoen. Dit zorgt voor verrassend veel ruimte voor uw planten en/of gewassen. Heeft u weinig ruimte in uw tuin? Dan kunt u ook kiezen voor een aangebouwde tuinkas van glas. Deze kassen worden ook wel muurkassen genoemd. De grootte van uw tuinkas is afhankelijk van de ruimte die u beschikbaar heeft in uw tuin.

Materiaal van uw tuinkas

Onze tuinkassen bestaan uit verschillende soorten materialen. Alle kassen zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Het geharde glas zorgt voor betere isolatie en is bijna onbreekbaar. Daarmee kunnen wij u een maximale veiligheid leveren. Bij de aanschaf van een glazen tuinkas is het ook belangrijk om te weten dat er verschillende materialen zijn waar u uit kan kiezen. De fundering, ook wel het skelet, van de tuinkas is gemaakt van aluminium. Onze goedkope tuinkas is standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Dit betekent dat het aluminium voorzien is van een extra beschermlaag. Dit zorgt ervoor dat uw onderhoudsvrije tuinkas heeft met een smaakvolle uitstraling. Wij leveren bij Blokhutwinkel.nl producten van hoge kwaliteit.

Bent u op zoek naar een tuinkas of naar een vrijstaande tuinkamer? Maar vindt u het moeilijk om deze beslissing online te nemen. Neem dan een kijkje in onze showroom en laat u adviseren door een van onze specialisten. Onze medewerkers helpen u graag!

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN