Met inpandige luifel

Blokhutten en tuinhuizen met een plat dak en inpandige luifel

Een mooie blokhut of tuinhuis is te allen tijde een mooie verrijking voor uw huis. Blokhutwinkel is dé specialist op het gebied van tuinoverkappingen, blokhutten, tuinhuizen en meer! Onze blokhutten en tuinhuizen met plat dak en inpandige luifel zijn geschikt voor elke tuin; klein, groot, smal en langwerpig, breed en kort, het maakt niet uit. De keuze bij Blokhutwinkel.nl is oneindig. Naast de afmetingen van uw blokhut of tuinhuis is ook het type hout en de bewerking hiervan ontzettend divers.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

3 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Voordelen plat dak en inpandige luifel

Een inpandige luifel biedt een extra opslagruimte voor bijvoorbeeld tuingereedschap. Daarnaast heeft een blokhut of tuinhuis met luifel nog een voordeel: extra leefruimte buiten. Het mooie van de inpandige luifel is dat u ook in de winter de strakke look van uw tuin behoudt. De blokhutten en tuinhuizen met een plat dak hebben geen enorme constructie, wat zorgt voor een strakke uitstraling waardoor de blokhutten en tuinhuizen met een plat dak en inpandige luifel voor elk type woning geschikt is.

Mogelijkheden bij Blokhutwinkel

De blokhutten en tuinhuizen met een plat dak en luifel zijn in diverse uitvoeringen beschikbaar. De keuze uit afmetingen, materialen en materiaalbewerking zijn ontzettend divers. Wat voor woning u ook heeft, bij Blokhutwinkel.nl komt het altijd tiptop in orde. De houtmaterialen voor deze uitvoering zijn; Noord-Europees Vuren- en Grenenhout, en Lariks/ Douglas. Deze houtsoorten zijn op velerlei manieren behandelbaar:

  • Onbehandeld
  • Behandeld
  • Volblad geïmpregneerd
  • Dompel geïmpregneerd
  • Keteldruk geïmpregneerd
  • Gecoat.

De breedte van onze blokhutten en tuinhuizen met plat dak en inpandige luifel lopen uiteen van 200 tot 900 centimeter. Heeft u, ondanks het brede aanbod, toch speciale wensen? Neem gerust vrijblijvend contact op! Blokhutwinkel.nl biedt ook de mogelijkheid om een blokhut of tuinhuis volledig op maat te laten maken. Bij ons is niets te gek.

Bestellen bij Blokhutwinkel

Bij Blokhutwinkel staat klanttevredenheid op nummer één! Wij doen er alles aan om u te voorzien van uw droom blokhut of tuinhuis met plat dak en inpandige luifel. Wij begeleiden u voor, tijdens en na de aankoop van uw blokhut of tuinhuis. Twijfels over uw aankoop? Laat u adviseren door één van onze experts in onze (digitale) showroom. Of neem vrijblijvend een offerte/ contact op.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN