Flexford Houtskeletbouw

Bent u op zoek naar een maatwerk tuinhuis, dat betaalbaar maar toch degelijk gebouwd is?

Flexford is onze ultieme lijn voor maatwerk tuinhuizen. Alles wordt op maat gemaakt in alle mogelijke maten en afmetingen tuinhuizen. Elk tuinhuis is uniek, omdat u deze ontwerpt. U geeft aan hoe breed een tuinhuis mag worden gemaakt en hoe diep het tuinhuis mag zijn. Wenst u een tuinhuis met overkapping, dan kan dat ook worden gerealiseerd.

Wilt u daarnaast een maatwerk tuinhuis in een unieke vorm? Flexford kan in vrijwel elke vorm uw tuinhuis op maat maken. Heeft u een tuinhuis nodig met een niet haakse hoek, dan kan dat ook!

Behalve dat een maatwerk tuinhuis in alle afmetingen mogelijk is, kunt u ook nog diverse details kiezen. Wilt u drukgeïmpregneerd hout of douglas hout? Wilt u een Zweeds rabat profiel of een halfhouts of gewoon rabat profiel? Wilt u een specifieke deur en / of raam en dan in kleur, dat kan ook!

Wist u dat u uit maar liefst 244 typen deuren kunt kiezen? In combinatie met de keuze voor de draairichting alsmede de kleur, kunt u bij Flexford kiezen uit maar liefst 7320 verschillende combinaties! Wilt u de juiste deur in uw tuinhuis? Kies dan voor een Flexford op maatwerk tuinhuis.

De dakbedekking van het maatwerk tuinhuis is standaard EPDM voor een maatwerk tuinhuis met plat dak of voor een maatwerk tuinhuis met plat dak en overkapping.

Uw maatwerk tuinhuis zal uniek zijn, omdat u deze bedenkt. Wij configureren deze in onze unieke 3D configurator en voorzien u daarna van een gespecificeerde en scherpe offerte.

Na uw akkoord zal de productie in Nederland plaats vinden. Door onze eigen productie kunnen we snel schakelen voor een goede service.

Op Flexford maatwerk tuinhuizen krijgt u overigens maar liefst 25 jaar garantie op de wand- en dakconstructie. Alles is constructief doorberekend en als u zonnepanelen op uw maatwerk tuinhuizen wenst, dan kunnen we deze ook voor u doorrekenen.

Kortom voor een tuinhuis op maat, dan is Flexford de juiste en duurzame keuze, of u uw op maat gemaakte tuinhuis nu in drukgeimpregneerd hout of douglas hout is.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN