Kapschuren

Kapschuur kopen?

Wil u een eigen houten kapschuur in uw tuin of op uw erf? Dan bent u bij Blokhutwinkel aan het juiste adres. Een prachtige kapschuur maakt van uw tuin een landelijke omgeving en is geschikt voor veel doeleinden. Zo kunt u deze natuurlijk gebruiken als tuinschuur, als fietsenberging of als houtopslag. Kies voor een schuur met overkapping wanneer u lang wilt kunnen genieten van uw tuin.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

31-60 of 365

Van hoog naar laag sorteren

31-60 of 365

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Kies de houtsoort voor uw kapschuur

Bij Blokhutwinkel.nl kunt u terecht voor kapschuren gemaakt van douglas -, lariks-, grenen- of in vurenhout. Elke houtsoort heeft andere eigenschappen.

Lariks en Douglas hout

Lariks (ook wel larix) en douglas hout worden vaak als een en hetzelfde gezien. De houtsoorten beschikken inderdaad over soortgelijke eigenschappen, zo zijn ze erg duurzaam, sterk en geschikt als constructiehout. Qua kleur is Douglas iets meer roze en Lariks iets meer gelig.

Noord-Europees Grenenhout

Grenenhout is na vurenhout de meest gebruikte houtsoort in Nederland. Grenenhout is lichtbruin van kleur en wordt na verloop van tijd donkerder.

Noord Europees vurenhout

Vurenhout is de meest gebruikte houtsoort in Nederland en wordt voor vele doeleinden gebruikt. Wij maken veelal gebruik van Noord-Europees vurenhout, omdat de bomen in Noord-Europa langzamer groeien. De jaarringen van het vurenhout zitten hierdoor dichter bij elkaar wat het hout sterker maakt dan Midden-Europees vurenhout.

Een kapschuur op maat laten maken?

Heeft u speciale wensen, en wilt u een kapschuur op maat laten maken, dan helpen wij u graag. Zo kunt u het dak van de houten tuinschuur voorzien van standaard shingles, maar u kunt er ook voor kiezen om betonpannen of misschien zelfs keramische pannen op het dak te leggen om een nostalgische look te creëren. Kies zelf het type hout en bepaal of u behoefte heeft aan een overkapping aan uw schuur. Bij ons kan het allemaal! Blokhutwinkel.nl heeft al 15 jaar ervaring in het maken van blokhutten, tuinhuizen, veranda’s, houten garages en carports op maat. U kunt hiervoor het het maatwerk formulier op onze website invullen.

Montage of bouwpakket

Als u een houten schuur bij ons bestelt, kunt u ervoor kiezen of u deze wilt laten monteren (bij sommige modellen standaard inbegrepen), of dat u deze wilt ontvangen als bouwpakket.

Kiest u voor inclusief montage, dan komen onze ervaren monteurs bij u langs op locatie om uw tuinschuur in elkaar te zetten voor een scherpe prijs. De prijs die u betaalt voor de montage hangt af van de opties die u kiest. De exacte prijs hiervan staat vermeld bij het gewenste model en wordt automatisch aangepast naar de opties die u kiest.

Wilt u de kapschuur liever zelf monteren? Dat kan ook! Wij leveren de kapschuur aan als bouwpakket met een duidelijke bouwtekening en montagehandleiding. Hierop kunt u precies zien hoe de kapschuur gemonteerd moet worden. Voor aanvullende informatie over fundering, de levering en montage kunt u ook onze kennisbank raadplegen.

U kunt bij ons ook terecht voor de aanschaf van een blokhut. Kijk eens tussen ons aanbod blokhutten en tuinhuizen.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN