New York 550+436x500cm (totaal ca 976x500cm!!) gecoat OP=OP
550x500 cm
Binnen ca. 11 - 14 weken gratis bezorgd
Levertijden informatie
We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden.
Het kan zijn dat de levertijden uitlopen,
dit is per programma verschillend.
Gratis levering in Nederland en België (m.u.v. wanddeneilanden)De levertijd inclusief montage is altijd langer.Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen;

0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl

Normale prijs:  12.300,00

Special Price  5.845,00

Specificaties

Programma:
Flexford
Constructie:
Houtstapelbouw
Houtsoort:
Midden-Europees grenenhout
Dakbedekking:
EPDM
Hoekverbinding:
Wind- en Waterdicht
Houtbehandeling:
Gecoat
Levering:
gratis geleverd in Nederland en België
Fundamentbalken:
Inclusief fundamentbalken
Buitenmaat:
550x500 cm
Fundamentmaat:
530x480 cm
Wandhoogte:
220 cm
Nokhoogte:
235 cm
Houtdikte:
40 mm
Overstek voor:
40 cm
Overstek links:
30 cm
Overstek rechts:
30 cm
Overstek achter:
10 cm
Zijluifel:
426 cm
Aantal palen:
3 stuk(s)
Paalafmeting:
9x9 cm
Paallengte:
ca. 220 cm
Deur:
1x dubbele deur F 160x186cm
Raam:
2x Raam H2 44x184cm
Glas:
Inclusief dubbele beglazing
Lage Drempel:
Inclusief lage drempel
Garantie:
2 jaar garantie
Bekijk alle specificaties Verberg alle specificaties
New York 550+436x500cm (totaal ca 976x500cm!!) gecoat OP=OP
550x500 cm
Binnen ca. 11 - 14 weken gratis bezorgd
Levertijden informatie
We proberen de levertijden zo actueel mogelijk te houden.
Het kan zijn dat de levertijden uitlopen,
dit is per programma verschillend.
Gratis levering in Nederland en België (m.u.v. wanddeneilanden)De levertijd inclusief montage is altijd langer.Indien u meer informatie wenst kunt u altijd contact met ons opnemen;

0575 200 200
info@blokhutwinkel.nl

Normale prijs:  12.300,00

Special Price  5.845,00

Bekijk dit (of een vergelijkbaar) product in onze showroom!

Beschrijving

Blokhut met plat dak New York Lounge 976x500cm. Met EPDM dakbedekking en gecoat (geschilderd) geleverd. Deze blokhut is teruggekomen van een klant.Blokhut is dus een keer in elkaar geweest en weer uit elkaar gehaald. De blokhut heeft dus her en der wat schade of spijker/schroef gaten. De planken van de vloer en het dak plakken wat aan elkaar. U zult dus de delen voorzichtig uit elkaar moeten halen. Tevens dan eventueel wat schuur, lijm en verfwerk om hem weer als nieuw te krijgen. De blokhut mist op sommige plekken ook kwasten/noesten en heeft wat scheuren. Dus wat stopverf en overschilderen. Mocht u het pakket willen bekijken bent u van harte welkom in ons magazijn. Mailt u dan even om een afspraak te maken.

Flexford is onze ultieme lijn voor maatwerk tuinhuizen. Alles wordt op maat gemaakt in alle mogelijke maten en afmetingen tuinhuizen. Elk tuinhuis is uniek, omdat u deze ontwerpt. U geeft aan hoe breed een tuinhuis mag worden gemaakt en hoe diep het tuinhuis mag zijn. Wenst u een tuinhuis met overkapping, dan kan dat ook worden gerealiseerd.

Wilt u daarnaast een maatwerk tuinhuis in een unieke vorm? Flexford kan in vrijwel elke vorm uw tuinhuis op maat maken. Heeft u een tuinhuis nodig met een niet haakse hoek, dan kan dat ook!

Behalve dat een maatwerk tuinhuis in alle afmetingen mogelijk is, kunt u ook nog diverse details kiezen. Wilt u drukgeïmpregneerd hout of douglas hout? Wilt u een Zweeds rabat profiel of een halfhouts of gewoon rabat profiel? Wilt u een specifieke deur en / of raam en dan in kleur, dat kan ook!

Wist u dat u uit maar liefst 244 typen deuren kunt kiezen? In combinatie met de keuze voor de draairichting alsmede de kleur, kunt u bij Flexford kiezen uit maar liefst 7320 verschillende combinaties! Wilt u de juiste deur in uw tuinhuis? Kies dan voor een Flexford op maatwerk tuinhuis.

De dakbedekking van het maatwerk tuinhuis is standaard EPDM voor een maatwerk tuinhuis met plat dak of voor een maatwerk tuinhuis met plat dak en overkapping.

Uw maatwerk tuinhuis zal uniek zijn, omdat u deze bedenkt. Wij configureren deze in onze unieke 3D configurator en voorzien u daarna van een gespecificeerde en scherpe offerte.

Na uw akkoord zal de productie in Nederland plaats vinden. Door onze eigen productie kunnen we snel schakelen voor een goede service.

Op Flexford maatwerk tuinhuizen krijgt u overigens maar liefst 25 jaar garantie op de wand- en dakconstructie. Alles is constructief doorberekend en als u zonnepanelen op uw maatwerk tuinhuizen wenst, dan kunnen we deze ook voor u doorrekenen.

Kortom voor een tuinhuis op maat, dan is Flexford de juiste en duurzame keuze, of u uw op maat gemaakte tuinhuis nu in drukgeimpregneerd hout of douglas hout is.

Selecteer opties

Veelgestelde vragen

U hoeft niet aan te betalen voor het aangeschafte bouwwerk.
In sommige gevallen bij zeer uitzonderlijk maatwerk kan dit wel vereist worden, maar dat doen we eigenlijk zelden tot nooit.
Bij showmodellen, welke we al vooruit voor u moeten demonteren in de showroom en moeten opslaan kan dit wel gelden.

Vrijwel alle producten worden bij u geleverd door een grote vrachtwagen met kooi-aap (een heftruck, welke de vrachtwagen bij zich heeft).
De chauffeur kan de vrachtwagen parkeren, met de heftruck uw pakket uit de vrachtwagen pakken en deze bij u neerzetten. De heftruck gaat zover als het kan zonder dat er schade aan de omgeving wordt aangericht. Een heftruck moet minimaal zo zwaar zijn als de pakketten, die deze moet tillen voor een tegengewicht (anders valt deze om). Een gemiddelde heftruck weegt daarom algauw 2500 tot 3500 kilo! Een heftruck van bijvoorbeeld 3000 kilo, welke een pakket heeft opgetild van bijvoorbeeld 2000 kilo weegt dan al dus 5000 kilo en dat is 3x zo zwaar als een gemiddelde auto!) De chauffeur zal om deze reden niet altijd het pakket op de oprit zetten, om beschadigingen aan uw bestrating te voorkomen. Indien de materialen door uw woning moeten, dient u dit zelf te doen. Heeft u twijfel over de grootte van de onderdelen, dan graag dit v.t.v. aangeven.
In een aantal gevallen kunnen we onderdelen aanpassen, zodat u deze makkelijk door uw woning kunt slepen.

Houtstapelbouw is een constructie, waarbij de planken (19mm, 21mm, 28mm en 34mm) of balken (40mm, 44mm, 58mm, 68mm of dikker) gestapeld worden tot een constructie.
De dikte van de wand bepaald hier de stevigheid van de constructie. We noemen dit ook wel een horizontale constructie, omdat de planken of balken horizontaal worden gestapeld tot een constructie. Houtskeletbouw is een verticale constructie; hierover vertellen we meer in het hoofdstuk hieronder. Een dikke wand kan in veel gevallen beter zijn, als een dunne wand. Belangrijk is met name om te weten, hoe lang de wand is, hoe hoog de wand is, waar het voor gaat worden gebruikt en wat voor dakbedekking erop komt.

Een blokhut met een wanddikte van 28mm in de afmeting 200x200cm kan daardoor net zo sterk zijn als een blokhut met een wanddikte van 44mm in de afmeting 400x400cm. Dit komt door de verhouding van wanddikte versus de lengte van de wand. Echter is de blokhut bijvoorbeeld 500x800cm en 300cm hoog, dan is 44mm eigenlijk al niet meer voldoende en is 68mm aanbevolen. Zitten er in deze blokhut weer veel binnenwanden (dwarsverbindingen), dan kan 44mm wel weer. Zo ziet u maar. Het hangt van meerdere factoren en situaties af, welke wanddikte het meest geschikt is. Dikker mag uiteraard altijd. Wilt u een zware dakbedekking, zoals bijvoorbeeld betonpannen (ca 40 kg per m2) of een sedumdak/dakbegroeiing (kan vanaf 30 kg per m2, maar kan uitlopen tot maar liefst 150 kg per m2). In deze gevallen is een dikkere wanddikte aanbevolen, ook bij de kleinere modellen.

Wilt u een geïsoleerde ruimte, dan helpt wanddikte ook weer hiermee. Hier vertellen we meer over in veelgestelde vragen over isolatie.

Elk bouwwerk heeft een fundering nodig. Hoe deze fundering eruit ziet en uit welk materiaal deze bestaat verschilt nogal van type bouwwerk, grondsoort onder het bouwwerk, hoe de bouwplaats te bereiken is, of het bouwwerk geïsoleerd is en hoe zwaar het bouwwerk is.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN