Woodpro blokhutten en tuinhuizen

Blokhutwinkel is officieel dealer van het merk Woodpro. U vindt blokhutten en tuinhuizen van dit merk in uiteenlopende maten. Van 200 x 150 cm tot aan 500 x 500 cm. Zowel met zadeldak als met plat dak en in verschillende kleuren. Hier vindt u gegarandeerd de perfecte blokhut voor uw tuin. Wij leveren al meer dan 20 jaar blokhutten en tuinhuizen door heel Europa. Hieronder leest u alles over de geschiedenis en de producten van Woodpro.

Met merk Woodpro

De eerste hut van Woodpro werd in 1978 al gebouwd. Destijds met een rieten dak. Dat was geen toeval. De oprichter van het merk werkte als rietdekker voor zijn vader. Op een gegeven moment begonnen klanten te vragen naar hutten. En zo begon de productie van blokhutten en tuinhuizen van het merk Woodpro.

Producten van Woodpro

Woodpro heeft een bijzonder uitgebreid assortiment blokhutten en tuinhuizen. Denk aan tuinhuizen met veranda, dubbele deuren, extra klein uitgevoerd, of extra groot uitgevoerd. Woodpro levert zelfs blokhutten waarin gewerkt of gewoond kan worden. Dankzij de speciale hoekverbindingen zijn de blokhutten wind- en waterdicht.

Blokhutwinkel is dealer van Woodpro

De relatie tussen Woodpro en Blokhutwinkel is bijzonder te noemen. Woodpro levert producten onder de merken Lugarde en Woodpro. Deze merken kenmerken zich door de enorme hoeveelheid opties. Die zijn eindeloos. Daardoor positioneren deze merken zich aan de bovenkant van de markt, met bijbehorende prijzen. 

Blokhutwinkel zag kansen voor meer betaalbare blokhutten en tuinhuizen, zonder in te leveren op de kenmerkende Woodpro-kwaliteit. Daarom ontwikkelden we samen met de fabrikant een nieuwe productlijn. Door vaste maten te hanteren, kan de fabriek meer vooruit produceren, wat de prijzen omlaag brengt. Daardoor betaalt u een lagere prijs, voor een topkwaliteit product. 

Woodpro heet bij ons Prowood

Deze voordelige lijn met blokhutten en tuinhuizen wordt door de fabrikant geleverd onder de naam Woodpro. Maar deze naam associëren veel consumenten met de duurdere producten van Lugarde. En dat terwijl deze lijn juist stukken voordeliger is.

Daarom heeft Blokhutwinkel besloten om de naam Woodpro om te dopen tot Prowood. Zo weet u direct dat u te maken heeft met een blokhut of tuinhuis met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. 

Woodpro of Prowood blokhut kopen?

Bent u op zoek naar een blokhut van Prowood? Bekijk ons assortiment online en vind de blokhut die perfect past in uw tuin. Liever even binnenstappen in onze blokhutten? Bezoek onze showroom in Zutphen waar meer dan 100 modellen staan opgesteld. 

Blokhutwinkel in het kort:

  • Meer dan 6000 modellen beschikbaar

  • Grootste showroom van Europa

  • Gunstige prijzen voor maatwerk

  • Levering door heel Europa

  • Geen aanbetaling nodig

  • Al 20 jaar actief

Vragen of advies nodig? Bel ons op 0575-200200, maak een afspraak of kom langs in onze showroom.