Muurkassen

Muurkassen koop je bij Blokhutwinkel

Bent u op zoek naar de beste kwaliteit muurkassen voor een moestuin of het kweken van andere planten en gewassen? Dan zit u bij Blokhutwinkel goed. Op onze website vindt u een uitgebreid en perfect aanbod voor de echte tuinliefhebbers. Met het aanschaffen van een muurkas wordt jouw eigen nieuwe kweekruimte gecreëerd. Het is de ideale plek voor gewassen die beter presteren in een warmer klimaat. De mogelijkheden om te kweken worden een stuk uitgebreider door de gunstige omstandigheden in een kas. Vroeg in het voorjaar kunt u bijvoorbeeld alweer veel groente en fruitsoorten gaan kweken in uw muurkas. In de winter is het een wat rustigere periode die gebruikt kan worden voor schoonmaak en onderhoud. Naast het kweken van verschillende gewassen, kunnen muurkassen ook gebruikt worden als zitje of uitbreiding van het woongenot.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Uw muurkas geheel op maat

Op onze website zijn de verschillende glazen muurkassen te vinden. Er zijn verschillende formaten en opties mogelijk, dus u kunt geheel uw eigen muurkas samenstellen in onze webshop. Vervolgens wordt dit allemaal gratis geleverd aan huis. Daarnaast kunt u ook verschillende modellen bekijken in onze showroom, waar onze adviseurs u graag te woord staan. Kunt u toch niet helemaal vinden wat u zoekt? Geen probleem. De muurkassen zijn ook op maat verkrijgbaar. Wenst u een prijsopgave van een maatwerk muurkas? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag zodat u de juiste muurkas kunt vinden.

Ontdek de voordelen van muurkassen

In tegenstelling tot een vrijstaande kas wordt een muurkas geplaatst tegen een hoge en stevige muur. Hierdoor neemt de kas minder ruimte in beslag en is het dus de ideale oplossing wanneer er niet genoeg ruimte is om een vrijstaande tuinkas in uw tuin te plaatsen. Ook hebben wij bij Blokhutwinkel speciale modellen die ontworpen zijn voor balkons, terrassen en ommuurde tuinen. Door middel van een muurkas is het kweken op de wat kleinere plekken mogelijk. Wanneer u verschillende plekken hebt waar een muurkas mogelijk is, denk dan goed na over de plaatsing. Een muurkas komt het beste tot zijn recht op een vrij zonnige plek, zodat u de zon het werk kunt laten doen. Om de muurkas te kunnen beschermen tegen koude wind is het ook goed om na te denken over beschutting van de kas. Dit kunt u realiseren door het plaatsen van een schutting of een heg.

Materiaal van muurkassen

Onze muurkassen bestaan uit verschillende soorten materialen. Alle muurkassen zijn voorzien van gehard veiligheidsglas. Het geharde glas zorgt voor betere isolatie en is bijna onbreekbaar. Daarmee kunnen wij u een maximale veiligheid leveren. Bij de aanschaf van een muurkas is het ook belangrijk om te weten dat er verschillende materialen zijn waar u uit kan kiezen. Muurkassen zijn standaard uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en staat daardoor borg voor een onderhoudsvrije kas. Als optie zijn de muurkassen ook in fraai groen gepoedercoate uitvoering leverbaar. Standaard worden muurkassen geleverd zonder fundering. U dient in dat geval zelf een stabiele ondergrond te verzorgen. Optioneel is een gegalvaniseerde snelbouw fundering leverbaar. Deze kan direct op bijna alle ondergronden geplaatst worden.

Muurkas zelf monteren of laten doen? 

Heeft u besloten om bij ons een muurkas te bestellen dan bieden wij de mogelijkheid om inclusief of exclusief montage te bestellen. Wilt u gebruik maken van onze montageservice? Onze montagemedewerkers hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van muurkassen. Het voordeel van kiezen voor onze diensten is dat u in een korte tijd de muurkas hebt staan en snel kunt genieten van de voordelen.

Wenst u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575-200200, of kom langs in onze showroom. 

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN