Tuinkamer Apeldoorn

EEN EXTRA KAMER IN DE TUIN? TUINKAMER APELDOORN

GELEVERD MET 2 GLAZEN SHUIFWANDEN! 

Lugarde logo

Tuinkamer apeldoorn schuifwand

Glazen panorama schuifpuien

De tuinkamer Apeldoorn wordt geleverd met 2 glazen schuifwanden, deze zijn weggewerkt achter het muurprofiel (waar het dak op ruste) zodat u de profielen minimaal ziet. De schuifpui kan worden uitgebreid met tochtprofielen en een slot, hierdoor is de tuinkamer Apeldoorn ook af te sluiten. Standaard geleverd met RVS deurknop en zeer laag onderprofiel. Eventueel kan ook een dakdoorvoer voor een kachel geplaatst worden en kan voor een paalfundering gekozen worden zodat u verder geen straatwerk meer nodig heeft bij het plaatsen.

Let op dat de tuinkamer op een geheel vlakke en waterpas ondergrond dient te staan. (n.v.t. bij een paalfundering)afwerking tuinkamer apeldoornAfwerking

 

De tuinkamer Apeldoorn wordt opgebouwd uit palen van 14x14cm welke gelamineerd zijn (minder kans op scheurvorming en kromtrekken) met daartussen wanddelen van 28mm welke opgesloten zitten tussen de palen. 

 

Kleur naar keuze

Als u kiest voor een geïmpregneerd model, zodat u de tuinkamerniet hoeft voor te behandelen, mag u zelf de kleur kiezen. We leveren in wit, bruin, groen en blauw-grijs.

 

Onderhoudsvrij

Als u helemaal geen onderhoud meer wilt aan de Tuinkamer Apeldoorn (bijvoorbeeld voor de delen die tegen een muur staan), adviseren wij u te kiezen voor keteldruk geïmpregneerd. Het hout ondergaat dan een bijzonder verduurzamingsproces. U kunt dan alleen kiezen voor de kleuren groen en bruin. De delen waar u makkelijk bij kunt, zijn wel in andere kleuren te verven of oliën.

 

rvs deurgreef tuinkamer apeldoorn


Adviseur tekent op maat

De tuinkamer Apeldoorn is naar eigen wens aan te passen, zo kunnen de schuifpuien worden weggelaten en wanden worden toegevoegd.
Om u echt goed van dienst te zijn, helpen wij u graag in onze showroom in Zutphen. Onze adviseurs tekenen dan een tuinkamer helemaal gemaakt naar uw wensen.

Voor een uitgebreid overzicht met alle voordelen van lugarde tuinkamers kunt u hier terecht.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 104

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-30 of 104

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN