Luxe Lugarde Paalveranda Arnhem

LUGARDE VERANDA ARNHEM

GELEVERD INCLUSIEF WANDEN!

Lugarde logo

 

Algemeen

De Lugarde veranda Arnhem is opgebouwd uit palen van 14x14cm met daartussen wanddelen van 28mm dikte. De palen zijn verlijmd zodat het scheuren en kromtrekken van de palen tot een minimum is terug gebracht. De Veranda Arnhem is naar eigen idee in te delen en uit te breiden met diverse opties zoals; er kan een dakdoorvoer voor een kachel geplaatst worden en kan voor een paalfundering gekozen worden zodat u verder geen straatwerk meer nodig heeft bij het plaatsen.

 

afwerking veranda arnhemAfwerking

 

De veranda Arnhem wordt opgebouwd uit palen van 14x14cm welke gelamineerd zijn (minder kans op scheurvorming en kromtrekken) met daartussen wanddelen van 28mm welke opgesloten zitten tussen de palen. 

 

Kleur naar keuze

Als u kiest voor een geïmpregneerd model, zodat u de veranda niet hoeft voor te behandelen, mag u zelf de kleur kiezen. We leveren in wit, bruin, groen en blauw-grijs.

 

Onderhoudsvrij

Als u helemaal geen onderhoud meer wilt aan de Lugarde Veranda Arnhem (bijvoorbeeld voor de delen die tegen een muur staan), adviseren wij u te kiezen voor keteldruk geïmpregneerd. Het hout ondergaat dan een bijzonder verduurzamingsproces. U kunt dan alleen kiezen voor de kleuren groen en bruin. De delen waar u makkelijk bij kunt, zijn wel in andere kleuren te verven of oliën.

 

 Adviseur tekent op maat

De veranda Arnhem is naar eigen wens aan te passen, zo kunnen andere afmetingen gemaakt worden en kunnen extra bergingen toegevoegd worden.
Om u echt goed van dienst te zijn, helpen wij u graag in onze showroom in Zutphen. Onze adviseurs tekenen dan een tuinkamer helemaal gemaakt naar uw wensen.

 

Voor een uitgebreid overzicht met alle voordelen van lugarde veranda's kunt u hier terecht.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

1-30 of 104

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

1-30 of 104

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN