Veranda's

Houten veranda kopen

Een veranda maakt het mogelijk om lekker van uw tuin te genieten, ook wanneer het wat minder lekker weer is. Een echte blikvanger die jarenlang mooi blijft, doordat deze beschikt over een wind- en waterdichte hoekverbinding. Ben u op zoek naar een terrasoverkapping of veranda die perfect past bij uw huis of tuin? Dan kan Blokhutwinkel.nl u daarbij helpen. Om te kunnen bepalen wat uw wensen zijn en hoe we deze kunnen realiseren, kunt u starten met het maken van een keuze tussen: aanbouw veranda’s, vrijstaande veranda’s, Lariks/Douglas veranda’s of een houten veranda of overkapping op maat.

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

61-90 of 1173

Van hoog naar laag sorteren

61-90 of 1173

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Veranda gemaakt van diverse houtsoorten

Wilt u langer kunnen genieten van het prachtige buitenleven, onder uw eigen afdak? En bent u daarnaast op zoek naar een overkapping die bijdraagt aan de sfeer van uw tuin? Kies dan voor een veranda gemaakt van kwalitatief sterk hout. Binnen ons uitgebreide assortiment heeft u de keuze uit varianten gemaakt van diverse houtsoorten. Denk aan Noord-Europees vurenhout, Noord-Europees grenenhout, of Lariks/Douglas hout. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse typen houtbehandelingen: onbehandeld, dompel geimpregneerd, keteldruk geïmpregneerd, of gecoat hout. Ga voor een geheel eigen look door een veranda te creëeren die precies aansluit bij de stijl van uw huis of tuin.

Veranda op maat

Wanneer u heeft bepaald welke houtsoort het beste past binnen uw wensen, is de volgende stap het kiezen van het model. Bij Blokhutwinkel.nl vindt u diverse standaard modellen met standaard afmetingen. Heeft u een specifieke wens, of zit de juiste afmeting hier niet tussen? Dan kunt u een houten veranda bij ons op maat laten maken. Daarbij komt dat u deze kunt uitbreiden met allerlei opties. Denk aan het toevoegen van wanden, deuren en ramen. Zo creeërt u een tuinhuis met veranda geheel naar eigen wens. Wij doen ons best om samen met u, uw dromen te realiseren.

De montage van uw veranda

Bent u tevreden over de keuzes die u heeft gemaakt? Dan kunt u er als laatste optie nog aan toevoegen of u de overkapping wilt laten monteren, of dat u dit zelf wilt gaan doen. Kiest u ervoor om de montage door ons te laten verzorgen? Dan zal een ervaren monteur ervoor zorgen dat uw houten veranda binnen no-time wordt opgebouwd. Wilt u dit klusje liever zelf klaren? Dan dient u rekening te houden met een stevige fundering. Om extra stevigheid te creëren, kunt u (optioneel) gebruikmaken van betonpoeren. Hierdoor kunt u de overkapping op elke bestaande fundering - of stenen ondergrond - plaatsen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Afgezien van de keuze voor montage, is het handig om zelf een aantal voorbereidingen te treffen. Zo dient de muur waar de veranda tegenaan komt, in zijn geheel vrij te zijn van obstakels. Zorg er dus voor dat een regenpijp of buitenlamp verwijderd is, alvorens u de veranda gaat (laten) plaatsen. Daarnaast dient de muur helemaal vlak door te lopen. Is dit niet het geval? Dan is het zaak om de rest van de muur egaal te maken, zodat het muurprofiel van de overkapping hier tegenaan kan worden gemonteerd.

Heeft u vragen over het bouwen van een veranda of overkapping, of heeft u vragen over een blokhut of tuinhuis? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0575 - 200 200, of kom langs in onze showroom.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN