Woca exterior Woodoil Lariks 0,75L
Woca exterior Woodoil Lariks 0,75L
 29,90

Specificaties

Programma
Woca
Verbruik
8-10 m2/liter
Verpakking
0,75 liter
UV-bescherming
Ja
Bekijk alle specificaties Verberg alle specificaties

Beschrijving

WOCA Exterior Oil is een revolutionaire watergedragen olie voor buitenhout. Exterior Oil is sneldrogend, eenvoudig aan te brengen en heeft een matte, natuurlijke uitstraling. Dankzij de speciale pigmenten is het oppervlak lang beschermd. Exterior Oil is geschikt als terrasolie of meubelolie, maar ook om tuinhuizen, schuttingen of gevelbekleding mee te beschermen. Onderhoud is heel eenvoudig, oppervlakken worden simpelweg gereinigd met Exterior Cleaner en daarna weer opnieuw in de olie gezet. U hoeft dus nooit meer te schuren! Resultaat Een sterk water- en vuilwerend oppervlak met een natuurlijke uitstraling dat goed beschermd is tegen algen en schimmels. GebruiksaanwijzingOlie aanbrengen op droog en schoon hout met een houtvochtigheid van maximaal 17%. Alleen toepassen bij droog weer, min. temp. 13°C en direct zonlicht en hoge temperaturen zoveel mogelijk vermijden. Roer de olie zorgvuldig om voor en tijdens gebruik en een egale, dunne laag olie aanbrengen met woca pad of een kwast. Behandel eerst de kopse kanten. De olie heeft een crème-achtige kleur als deze vloeibaar is. Na een paar minuten heeft het hout een geoliede uitstraling doordat het water verdampt is.Verwijder na maximaal 5 minuten overtollige olie met schone doeken. Let vooral op verbindingen en groeven. Herhaal de behandeling als het oppervlak er nog niet verzadigd uitziet. Let op! kleuren kunnen afwijken van werkelijkheid.

Veelgestelde vragen

U hoeft niet aan te betalen voor het aangeschafte bouwwerk.
In sommige gevallen bij zeer uitzonderlijk maatwerk kan dit wel vereist worden, maar dat doen we eigenlijk zelden tot nooit.
Bij showmodellen, welke we al vooruit voor u moeten demonteren in de showroom en moeten opslaan kan dit wel gelden.

Vrijwel alle producten worden bij u geleverd door een grote vrachtwagen met kooi-aap (een heftruck, welke de vrachtwagen bij zich heeft).
De chauffeur kan de vrachtwagen parkeren, met de heftruck uw pakket uit de vrachtwagen pakken en deze bij u neerzetten. De heftruck gaat zover als het kan zonder dat er schade aan de omgeving wordt aangericht. Een heftruck moet minimaal zo zwaar zijn als de pakketten, die deze moet tillen voor een tegengewicht (anders valt deze om). Een gemiddelde heftruck weegt daarom algauw 2500 tot 3500 kilo! Een heftruck van bijvoorbeeld 3000 kilo, welke een pakket heeft opgetild van bijvoorbeeld 2000 kilo weegt dan al dus 5000 kilo en dat is 3x zo zwaar als een gemiddelde auto!) De chauffeur zal om deze reden niet altijd het pakket op de oprit zetten, om beschadigingen aan uw bestrating te voorkomen. Indien de materialen door uw woning moeten, dient u dit zelf te doen. Heeft u twijfel over de grootte van de onderdelen, dan graag dit v.t.v. aangeven.
In een aantal gevallen kunnen we onderdelen aanpassen, zodat u deze makkelijk door uw woning kunt slepen.

Houtstapelbouw is een constructie, waarbij de planken (19mm, 21mm, 28mm en 34mm) of balken (40mm, 44mm, 58mm, 68mm of dikker) gestapeld worden tot een constructie.
De dikte van de wand bepaald hier de stevigheid van de constructie. We noemen dit ook wel een horizontale constructie, omdat de planken of balken horizontaal worden gestapeld tot een constructie. Houtskeletbouw is een verticale constructie; hierover vertellen we meer in het hoofdstuk hieronder. Een dikke wand kan in veel gevallen beter zijn, als een dunne wand. Belangrijk is met name om te weten, hoe lang de wand is, hoe hoog de wand is, waar het voor gaat worden gebruikt en wat voor dakbedekking erop komt.

Een blokhut met een wanddikte van 28mm in de afmeting 200x200cm kan daardoor net zo sterk zijn als een blokhut met een wanddikte van 44mm in de afmeting 400x400cm. Dit komt door de verhouding van wanddikte versus de lengte van de wand. Echter is de blokhut bijvoorbeeld 500x800cm en 300cm hoog, dan is 44mm eigenlijk al niet meer voldoende en is 68mm aanbevolen. Zitten er in deze blokhut weer veel binnenwanden (dwarsverbindingen), dan kan 44mm wel weer. Zo ziet u maar. Het hangt van meerdere factoren en situaties af, welke wanddikte het meest geschikt is. Dikker mag uiteraard altijd. Wilt u een zware dakbedekking, zoals bijvoorbeeld betonpannen (ca 40 kg per m2) of een sedumdak/dakbegroeiing (kan vanaf 30 kg per m2, maar kan uitlopen tot maar liefst 150 kg per m2). In deze gevallen is een dikkere wanddikte aanbevolen, ook bij de kleinere modellen.

Wilt u een geïsoleerde ruimte, dan helpt wanddikte ook weer hiermee. Hier vertellen we meer over in veelgestelde vragen over isolatie.

Elk bouwwerk heeft een fundering nodig. Hoe deze fundering eruit ziet en uit welk materiaal deze bestaat verschilt nogal van type bouwwerk, grondsoort onder het bouwwerk, hoe de bouwplaats te bereiken is, of het bouwwerk geïsoleerd is en hoe zwaar het bouwwerk is.

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN