Klantbeoordelingen

Innsbruck blokhut

Innsbruck blokhut

Naam: J
Datum: 8 mei 2017
  • Beoordeling
  • Blokhutwinkel wordt door mij aan geprezen i.v.m. de correcte levering van de organisatie zelf, als van de transporteur. Ook staat de organisatie achter hun product, om eventuele schade direct tijdens transport snel op te lossen, wat zeer correct en optimaal gebeurd. Ik geef Blokhutwinkel een dikke tien! M.v.g. J. van Wijk

Blokhut Aberdeen

Blokhut Aberdeen

Naam: Flip van Spronsen
Datum: 15 februari 2017
  • Beoordeling
  • Mijn Blokhut is nog niet geleverd en ik ben nu al dolenthousiast over de service en informatie.

Outback Douglas veranda

Outback Douglas veranda

Naam: Ronald
Datum: 4 januari 2017
  • Beoordeling
  • Er zijn veel aanbieders van dit soort overkappingen, maar bij blokhutwinkel.nl zit je sowieso goed. Het is erg prettig dat je de opties in de showroom kunt bekijken en dat je daar te woord wordt gestaan door enthousiaste medewerkers die weten waar ze het over hebben.

    Na het plaatsen van de bestelling werd het bouwpakket keurig volgens afspraak geleverd en de paar vragen die ik had werden snel en vakkundig beantwoord. De kwaliteit van de materialen is prima, het monteren is heel goed te doen als je een beetje handig bent en ik ben erg tevreden over het eindresultaat. Aanrader!

Sten geImpregneerd

Sten geImpregneerd

Naam: Inge Dekker
Datum: 21 september 2016
  • Beoordeling
  • Meer dan tevreden over tuinhuis Sten + bijbehorende zaken die we besteld hebben. Makkelijk ineen te zetten; supermooi in onze tuin. Het jammer is dat de levertijd helaas geen 2-4 weken (zoals gemeld op site) of 4-5 weken (zoals gemeld per mail) maar ca. 8 weken bedroeg waardoor deze niet meer in onze vakantie aankwam. Pro-actief werden wij hier helaas ook niet van op de hoogte gehouden, door telkens zelf contact op te nemen met de blokhutwinke.nl kregen wij dan weer een (nieuw) antwoord wanneer levering wel voorzien werd. Wij snappen dat vakanties bij leverancier en bedrijf dat impregneerd ook moeten plaatsvinden, maar vonden dit toch jammer. Daarnaast een stormset hoeft NIET apart bijbesteld te worden; deze wordt namelijk standaard bijgeleverd (zonder bouten en moeren, maar dat is niet zo moeilijk die bij de gamma/hornbach oid te halen.) Verder over ons blokhutkasteel niets dan goeds te melden!

tuinhuis

tuinhuis

Naam: nel en oscar
Datum: 23 juni 2016
  • Beoordeling
  • alles keurig volgens afspraak, goed contact en alerte reacties

blokhut villach

blokhut villach

Naam: ron en marian
Datum: 19 juni 2016
  • Beoordeling
  • Ook wij zijn zeer tevreden over de goede service die ze leveren.
    Blokhut in 1 dag geplaatst door topper Rene,
    Daarna nog een paar keer terug geweest voor advies over behandeing van het hout.
    Altijd vriendelijk en er is tijd voor je.
    In 1 woord geweldig.

Outback Douglas 4x5

Outback Douglas 4x5

Naam: Martijn
Datum: 14 juni 2016
  • Beoordeling
  • Een goede en duidelijke website. Maar toch een bezoek gebracht aan de winkel in Zutphen. Een ruime winkel met voldoende modellen om alle mogelijkheden te bekijken.
    Uiteindelijk ons idee met de verkoper op papier gezet en besteld.
    Bij de levering eind maart bleek de bouwtekening niet bij het pakket te zitten. Een telefoonje en 5 minuten later de tekening in de email, kan gebeuren en snel opgelost. Ik heb ervoor gekozen de veranda zelf te bouwen en met de tekening is dit geen probleem. De tekening wijkt op een paar punten wel af van de praktijk maar heeft niet voor problemen gezorgd. Ik heb dit wel feedback terug gegeven. Daarnaast gaat de tekening maar tot en met het plaatsen van het dak, dit is jammer, maar er is beloofd dit aan te gaan passen en een volledige tekening te maken. Een snel telefoontje met de vraag om wat foto's van de showroommodellen te maken levert een email met genoeg foto's om de wanden netjes te kunnen plaatsen.
    Het geleverde spijkerpakket was niet voldoende om ook de wanden te monteren. Een telefoontje en email later zijn de schroeven de volgende dag al binnen. Er is iets fout gegaan met het klaarmaken van het pakket, ook weer iets wat kan gebeuren.
    Ik heb goede ervaringen met blokhutwinkel.nl. Van bestellen tot leveren en het oplossen van wat kleine dingetjes, het gaat gewoon erg soepel. Ze zijn goed bereikbaar en weten waar ze het over hebben. Ook feedback nemen ze van harte aan en word duidelijk gewaardeerd. Al met al erg tevreden met onze veranda en blokhutwinkel.nl.

PAIVA

PAIVA

Naam: Familie Melis
Datum: 13 juni 2016
  • Beoordeling
  • huisje is reeds geplaatst , 4 weken na onze bestelling, echt vakmanschap op 1 volle dag van 13 uur werk was de klus geklaard door bas en ron.
    Bedankt aan hen voor het goed geleverde werk alsook aan de mensen van de administratie (marc) en verkoop voor de goede servies.
    wij gaan genieten! enkel de zon ontbreekt nog intussen zitten wij toch lekker droog onder onze overkapping.

Tuinhuis

Tuinhuis

Naam: Herman Guliker
Datum: 1 juni 2016
  • Beoordeling
  • Zeer tevreden over de service van de Blokhutwinkel, tuinhuis geplaatst in 2009, maar een aantal keer lekkage gehad, waarbij snelle service verleend werd. Nu onlangs weer lekkage gehad, maar nu is het hele gedeelte van het dak, inclusief dakplaten vervangen. De garantie bedroeg natuurlijk 10 jaar en het tuinhuis is nu 7 jaar oud, maar er werd niet moeilijk gedaan, dus garantie is echt garantie.

    Herman Guliker, Putten

Paiva

Paiva

Naam: Familie Melis
Datum: 2 mei 2016
  • Beoordeling
  • Vandaag blokhut besteld, in de ruime showroom hebben alles uitgebreid kunnen bekijken.
    na 2 uur kijk en vergelijken met goede raadgevingen van de verkoper( Robin) is de bestelling geplaatst.
    Wij kijken uit naar de levering + plaatsing.
    voor ons was het echt de moeite om hiervoor 550 km te rijden de prijs/ kwaliteit is niet te kloppen.
    ps je kan dit combineren met een bezoekje aan het gezellige stadje Zutphen.

    gr. familie Melis uit Belgie

11-20 of 31

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN