Klantbeoordelingen

Overkapping

Overkapping

Naam: A.Verhoeff
Datum: 6 april 2016
  • Beoordeling
  • In showroom goed advies gekregen van vriendelijk en deskundig personeel.
    Na afspreken van datum is de overkapping op vakkundige wijze goed en snel geplaatst.
    Speciale complimenten voor Rene Stegeman die dit klusje in zijn eentje perfect heeft geklaard.
    Echt een aanrader !!!

Bennington economy lounge

Bennington economy lounge

Naam: KJ Jager
Datum: 3 maart 2016
  • Beoordeling
  • Goede service en voorlichting. Het plaatsen ging ook super en snel. Een echte aanrader!

Tuinhuis

Tuinhuis

Naam: Fam Jongen
Datum: 11 januari 2016
  • Beoordeling
  • We zijn zeer tevreden over de geleverde producten service en garantie afhandelingen,
    Het heeft zich geloond vanuit het zuiden des land ( Limburg ) een kijkje te gaan nemen.

    Super bedrijf .
    ***************

Montana blokhut

Montana blokhut

Naam: William
Datum: 12 december 2015
  • Beoordeling
  • Hallo, In oktober een blokhut geplaatst (Montana). In eerste instantie liep de bouw wat stroef omdat sommige planken krom waren. Hierdoor maakt de blokhut een wat verwrongen en scheve indruk. Nu tijdens het vochtige weer van nu de deur niet meer dicht kon, is er uiteindelijk een monteur langs geweest. Heeft de constructiefout in de deur verholpen en heeft gezorgd dat het huisje niet meer scheef stond door een aantal malen op het dak te springen waardoor het dak 4 cm zakte en het huisje steviger werd.

    Al met al ben ik zeer tevreden over de geleverde produkten, en ook de service is grandioos. Monteur kwam vanuit de andere kant van Nederland.

    Toppie.

Receptie blokhut

Receptie blokhut

Naam: Doolhoff
Datum: 24 november 2015
  • Beoordeling
  • De verkoop ging bijzonder, maar toch werd de order geplaatst. Na diverse contacten vroeg ik waar de factuur bleef. Medewerker Robin ''ging daar niet tussen zitten''.
    Om 7 uur stonden we klaar... De opbouwers (onderaannemer) kwamen 1 uur te laat en wisten van niets. In de middag bleken de ramen te missen. Of ik die even zelf wilden plaatsen. Toen ik dat niet wilde moest de druk erop. De manager Mark vindt het daarna nodig mij te betichten van dreigen. Al met al heeft Blokhutwinkel.nl zich slecht aan de afspraken gehouden.

blokhuit met luifel

blokhuit met luifel

Naam: Bernard
Datum: 10 oktober 2015
  • Beoordeling
  • Inmiddels staat er een mooie blokhut (Montana Lounge) op ons terras. Wij kozen ervoor om de blokhut zelf te bouwen hetgeen dankzij een goede handleiding goed te doen is. In de bestelfase werden we uitstekend geholpen door een van de medewerkers die met veel geduld en goede raad een aantal tekeningen en begrotingen maakte.
    De bouw liep enige vertraging op vanwege een beschadigd onderdeel maar blokhutwinkel.nl heeft werkelijk alles in het werk gesteld om het probleem goed op te lossen.
    Bedankt voor de prima service! We zijn zeer tevreden.

Bennington Comfort Lounge

Bennington Comfort Lounge

Naam: Paul
Datum: 21 september 2015
  • Beoordeling
  • Op zoek geweest naar een schuur en grote carport voor twee auto's. Uiteindelijk terecht gekomen bij Blokhutwinkel.nl. Vanaf het begin zeer goed geholpen. Tijdens het bezoek aan de showroom in Zutphen, goede uitleg over de mogelijkheden en kosten. Daarna regelmatig via de mail en telefonisch contact gehad. Altijd een prettige en deskundige begeleiding. De dag van van aflevering en opbouw was conform de eerdere ervaring, alhoewel dit door de fabrikant zelf werd geplaatst. Kan een ieder Blokhutwinkel.nl aanbevelen!

Outback Veranda

Outback Veranda

Naam: Rob
Datum: 15 september 2015
  • Beoordeling
  • Wij bestelden een Outback veranda met schuifwanden bij de Blokhutwinkel. Helaas liet de leverancier van de schuifwanden verschillende malen een steek vallen. Blokhutwinkel zat er steeds bovenop om het probleem op te lossen. Op allerlei manieren zorgde zij om de vertraging in de afbouw te beperken. Door de inzet van Blokhutwinkel is uiteindelijk bij ons een prachtig tuinhuis gerealiseerd.

luifel, schuur en een poort

luifel, schuur en een poort

Naam: Blom G.
Datum: 10 september 2015
  • Beoordeling
  • Alweer heel wat jaartjes (6) geleden hebben we met veel plezier een luifel, schuur en poort laten plaatsen door de blokhutwinkel.nl nu na wat jaren enkele klachten door deuren die niet juist meer sluiten. Ja hout werkt nou eenmaal. En wat een service zelfs na zoveel jaar staan ze na één telefoontje direct klaar voor hun "oude"klanten.
    Super mensen van blokhutwinkel jullie krijgen een dik verdiende 5 sterren als er meer waren kregen jullie er zelfs meer van ons.
    Groetjes van ons uit Spijkenisse

Hoekblokhut Ingrid

Hoekblokhut Ingrid

Naam: Marckx Jimmy
Datum: 22 april 2015
  • Beoordeling
  • Zeer goed product ontvangen.
    Zeer snelle levering en afspraken werden correct nageleefd.
    Heel goede communicatie zowel over de telefoon als per e-mail.
    Kortom, echt een hele goede service.

    Een volgende aankoop zal zeker weer bij jullie geschieden.

21-30 of 31

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN