Klantbeoordelingen

Outback Douglas 4x5

Outback Douglas 4x5

Naam: Martijn
Datum: 14 juni 2016
  • Beoordeling
  • Een goede en duidelijke website. Maar toch een bezoek gebracht aan de winkel in Zutphen. Een ruime winkel met voldoende modellen om alle mogelijkheden te bekijken.
    Uiteindelijk ons idee met de verkoper op papier gezet en besteld.
    Bij de levering eind maart bleek de bouwtekening niet bij het pakket te zitten. Een telefoonje en 5 minuten later de tekening in de email, kan gebeuren en snel opgelost. Ik heb ervoor gekozen de veranda zelf te bouwen en met de tekening is dit geen probleem. De tekening wijkt op een paar punten wel af van de praktijk maar heeft niet voor problemen gezorgd. Ik heb dit wel feedback terug gegeven. Daarnaast gaat de tekening maar tot en met het plaatsen van het dak, dit is jammer, maar er is beloofd dit aan te gaan passen en een volledige tekening te maken. Een snel telefoontje met de vraag om wat foto's van de showroommodellen te maken levert een email met genoeg foto's om de wanden netjes te kunnen plaatsen.
    Het geleverde spijkerpakket was niet voldoende om ook de wanden te monteren. Een telefoontje en email later zijn de schroeven de volgende dag al binnen. Er is iets fout gegaan met het klaarmaken van het pakket, ook weer iets wat kan gebeuren.
    Ik heb goede ervaringen met blokhutwinkel.nl. Van bestellen tot leveren en het oplossen van wat kleine dingetjes, het gaat gewoon erg soepel. Ze zijn goed bereikbaar en weten waar ze het over hebben. Ook feedback nemen ze van harte aan en word duidelijk gewaardeerd. Al met al erg tevreden met onze veranda en blokhutwinkel.nl.

PAIVA

PAIVA

Naam: Familie Melis
Datum: 13 juni 2016
  • Beoordeling
  • huisje is reeds geplaatst , 4 weken na onze bestelling, echt vakmanschap op 1 volle dag van 13 uur werk was de klus geklaard door bas en ron.
    Bedankt aan hen voor het goed geleverde werk alsook aan de mensen van de administratie (marc) en verkoop voor de goede servies.
    wij gaan genieten! enkel de zon ontbreekt nog intussen zitten wij toch lekker droog onder onze overkapping.

Tuinhuis

Tuinhuis

Naam: Herman Guliker
Datum: 1 juni 2016
  • Beoordeling
  • Zeer tevreden over de service van de Blokhutwinkel, tuinhuis geplaatst in 2009, maar een aantal keer lekkage gehad, waarbij snelle service verleend werd. Nu onlangs weer lekkage gehad, maar nu is het hele gedeelte van het dak, inclusief dakplaten vervangen. De garantie bedroeg natuurlijk 10 jaar en het tuinhuis is nu 7 jaar oud, maar er werd niet moeilijk gedaan, dus garantie is echt garantie.

    Herman Guliker, Putten

Paiva

Paiva

Naam: Familie Melis
Datum: 2 mei 2016
  • Beoordeling
  • Vandaag blokhut besteld, in de ruime showroom hebben alles uitgebreid kunnen bekijken.
    na 2 uur kijk en vergelijken met goede raadgevingen van de verkoper( Robin) is de bestelling geplaatst.
    Wij kijken uit naar de levering + plaatsing.
    voor ons was het echt de moeite om hiervoor 550 km te rijden de prijs/ kwaliteit is niet te kloppen.
    ps je kan dit combineren met een bezoekje aan het gezellige stadje Zutphen.

    gr. familie Melis uit Belgie

Overkapping

Overkapping

Naam: A.Verhoeff
Datum: 6 april 2016
  • Beoordeling
  • In showroom goed advies gekregen van vriendelijk en deskundig personeel.
    Na afspreken van datum is de overkapping op vakkundige wijze goed en snel geplaatst.
    Speciale complimenten voor Rene Stegeman die dit klusje in zijn eentje perfect heeft geklaard.
    Echt een aanrader !!!

Bennington economy lounge

Bennington economy lounge

Naam: KJ Jager
Datum: 3 maart 2016
  • Beoordeling
  • Goede service en voorlichting. Het plaatsen ging ook super en snel. Een echte aanrader!

Tuinhuis

Tuinhuis

Naam: Fam Jongen
Datum: 11 januari 2016
  • Beoordeling
  • We zijn zeer tevreden over de geleverde producten service en garantie afhandelingen,
    Het heeft zich geloond vanuit het zuiden des land ( Limburg ) een kijkje te gaan nemen.

    Super bedrijf .
    ***************

Montana blokhut

Montana blokhut

Naam: William
Datum: 12 december 2015
  • Beoordeling
  • Hallo, In oktober een blokhut geplaatst (Montana). In eerste instantie liep de bouw wat stroef omdat sommige planken krom waren. Hierdoor maakt de blokhut een wat verwrongen en scheve indruk. Nu tijdens het vochtige weer van nu de deur niet meer dicht kon, is er uiteindelijk een monteur langs geweest. Heeft de constructiefout in de deur verholpen en heeft gezorgd dat het huisje niet meer scheef stond door een aantal malen op het dak te springen waardoor het dak 4 cm zakte en het huisje steviger werd.

    Al met al ben ik zeer tevreden over de geleverde produkten, en ook de service is grandioos. Monteur kwam vanuit de andere kant van Nederland.

    Toppie.

Receptie blokhut

Receptie blokhut

Naam: Doolhoff
Datum: 24 november 2015
  • Beoordeling
  • De verkoop ging bijzonder, maar toch werd de order geplaatst. Na diverse contacten vroeg ik waar de factuur bleef. Medewerker Robin ''ging daar niet tussen zitten''.
    Om 7 uur stonden we klaar... De opbouwers (onderaannemer) kwamen 1 uur te laat en wisten van niets. In de middag bleken de ramen te missen. Of ik die even zelf wilden plaatsen. Toen ik dat niet wilde moest de druk erop. De manager Mark vindt het daarna nodig mij te betichten van dreigen. Al met al heeft Blokhutwinkel.nl zich slecht aan de afspraken gehouden.

blokhuit met luifel

blokhuit met luifel

Naam: Bernard
Datum: 10 oktober 2015
  • Beoordeling
  • Inmiddels staat er een mooie blokhut (Montana Lounge) op ons terras. Wij kozen ervoor om de blokhut zelf te bouwen hetgeen dankzij een goede handleiding goed te doen is. In de bestelfase werden we uitstekend geholpen door een van de medewerkers die met veel geduld en goede raad een aantal tekeningen en begrotingen maakte.
    De bouw liep enige vertraging op vanwege een beschadigd onderdeel maar blokhutwinkel.nl heeft werkelijk alles in het werk gesteld om het probleem goed op te lossen.
    Bedankt voor de prima service! We zijn zeer tevreden.

21-30 of 35

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN