Klantbeoordelingen

tuinhuisje

tuinhuisje

Naam: fonger
Datum: 4 juli 2019
  • Beoordeling
  • De mannen waren er vroeg bij, en om half 10 stond het tuinhuis na volle tevredenheid. Keurig werk geleverd en oog voor detail.
    Wij zijn zeer tevreden. Daarom bevelen wij blokhutwinkel graag bij u aan.

tuinhuisje

tuinhuisje

Naam: muizelaar
Datum: 3 juli 2019
  • Beoordeling
  • Kwart voor 7 stonden 2 mannen voor de deur, half 10 was de klus geklaard. Een tuinschuurtje van 2,5 m x 4 m. Goed werk geleverd,netjes afgewerkt en ook voor detail.
    Wij bevelen blokhutwinkel graag bij u aan. Groeten Fonger Muizelaar.

blokhut Loya

blokhut Loya

Naam: sannie
Datum: 21 juni 2019
  • Beoordeling
  • Super !! Gisteren door aardige vrachtwagenchauffeur is de blokhut gebracht . Mijn man heeft samen met zijn vader de loya geplaatst , binnen een dag staat ie al !!Laat de zomer maar komen , ben helemaal blij !!!!!Kan iedereen de blokhutwinkel aanbevelen .mvg.S

blokhut Louisville

blokhut Louisville

Naam: Patrick
Datum: 1 december 2018
  • Beoordeling
  • Onze blokhut is 26 november 2018 geplaatst. Top gedaan! Alles netjes ook volgens afspraak !!

    Verder vanaf bestelling tot aan de plaatsing gaat alles echt correct. Zeer goed bedrijf......,merk je al gelijk hoe alles aangepakt wordt.

    Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Kortom TOP !!!!!

tuinhuis met hoekoverkappingover

tuinhuis met hoekoverkappingover

Naam: Ruud Vergouwe
Datum: 24 september 2018
  • Beoordeling
  • Afgelopen week werd mijn tuinhuis met grote hoekoverkapping geleverd en geplaatst. Precies op tijd geleverd maar helaas was voor de plaatsing wat krappe tijd gerekend. Maar vervolgens niets dan lof, zeker voor de monteur Ron die bereid was om zijn vrije dag op te offeren om het werk bij ons af te maken. Bij het leveren van een tuinhuis wat in het werk op maat gemaakt moet worden (echt alles moest gezaagd worden) gaat er wel eens wat mis. Dat was ook bij ons het geval. Bij ons betrof het een te hoge deur voor een iets verlaagd huisje. Deur moest dus vermaakt worden maar dat heeft Ron goed en met oog voor detail opgelost. Verder was er voldoende hout om te compenseren voor beschadigde of kromme planken (Het blijft hout, dus een natuurprodukt.) Al met al zeer tevreden met het resultaat. Ik heb met verbazing sommige negatieve beoordelingen op internet gelezen. Jammer dat sommige mensen niet schijnen te begrijpen dat service/kwaliteit niet alleen valt af te meten aan zaken die van de eerste keer goed gaan, maar juist ook aan hoe voorkomende problemen voor de klant zo goed mogelijk worden opgelost. Voor ons is de blokhutwinkel een aanrader.
    En mijn tuinhuis met overkapping staat nu gratis reclame te maken voor de blokhutwinkel.

Blokhut

Blokhut

Naam: Nancy Verlee
Datum: 27 mei 2018
  • Beoordeling
  • Topservice ! Zeer tevreden over onze bestelling. Hebben zelf de plaatsing gedaan en een zeer goede kwaliteit v hout. Rechte balken, ook grote lengtes in één stuk.
    Zeer correcte opvolging voor ev beschadigingen, snelle aanlevering, kortom een aanrader voor wie twijfelt

Lugarde blokhut op maat

Lugarde blokhut op maat

Naam: A.Blom
Datum: 17 april 2018
  • Beoordeling
  • -duidelijke informatie op website
    -zeer goede opvolging van telefonische informatie
    -zeer goed kunnen luisteren naar wat de klant wil en geven van oplossingen met alternatieven.
    -correcte informatie over levertijd
    -zelfs meedenken en adviseren na het zien van losplaats om rijplaten te regelen i.v.m. gewicht kooiaap en goederen !
    -kortom gewoon klasse, TOP
    -blokhut moet nog wat "inklinken" (is verteld) dus misschien later nog een keertje monteur langs laten komen om deuren te stellen

Blokhut

Blokhut

Naam: Marco
Datum: 8 februari 2018
  • Beoordeling
  • Na de hevige storm van afgelopen week helaas dakschade aan d blokhut.
    Blokhut.nl gaat uit service overweging ons toch helpen het weer te repareren.
    Ze gaan ons kostenloos materiaal toe sturen zodat de blokhut weer als nieuw kan worden.

    Dank Dank Dank

    Marco

blokhut model YORICK

blokhut model YORICK

Naam: jacques schilder
Datum: 24 november 2017
  • Beoordeling
  • Over het algemeen ben ik tevreden over de blokhut Yorick.
    Toch zijn er een aantal opmerkingen die ik de organisatie wil meegeven. Allereerst de informatie vooraf. Het is jammer dat niet alle blokhutmodellen geëxposeerd zijn. Het geeft toch veel informatie als je er even doorheen kunt lopen en zo een goede indruk krijg van de blokhut. Maar goed er zijn zoveel modellen dat het wellicht ook onmogelijk is om alles ten toon te stellen. Misschien is een VR-bril een optie om te overwegen. Dit wordt tegenwoordig ook gebruikt als je een nieuwe keuken koopt.
    De Yorick is een blokhut in het zogenaamde duurdere segment. Afhankelijk van welke opties je neemt kom je toch al gauw boven de 5000 euro uit. De Yorick heeft 6 ramen en dit maakt de blokhut licht en bruikbaar voor vele doeleinden (kantoor,atelier,slaapgelegenheid e.d.) De ramen worden geleverd in de thermopane-uitvoering. En daar ligt mijn probleem. Tijdens de bouw (samen met een professionele timmerman) bleek dat de ramen er ongeveer los in hingen waardoor met name de ramen die open/dicht kunnen volledig scheef in de sponning hingen. De ramen sluiten dan gewoon niet meer.
    Bij inspectie bleken de thermopane-ramen op geen enkele manier te voldoen aan de eisen die daar aan worden gesteld. Er is geen band aangebracht, geen stelblokjes en ook de afdichtkit ontbreekt.
    Ik heb daar uiteraard melding van gemaakt. Na veel over en weer-gediscussieer is uiteindelijk toegegeven dat er fouten zijn gemaakt maar dat de eisen die je aan thermopane moet stellen "standaard" niet worden geleverd. Men was uiteindelijk bereid om een kleine financiële vergoeding te geven maar daarmee kan ik de ramen niet laten repareren.
    Jammer...een minpuntje voor de organisatie

Cartagena S gecoat

Cartagena S gecoat

Naam: Marian
Datum: 3 augustus 2017
  • Beoordeling
  • Goede service, levering binnen de afgesproken aantal weken en door een vriendelijke transporteur. Interflex mag wel een wat uitgebreidere instructie schrijven voor de opbouw, maar blokhutwinkel was uiterst behulpzaam bij vragen daaromtrent. Er waren wat problemen met de coating, deze zijn boven verwachting goed opgelost.
    Blokhutwinkel is een zeer betrouwbare winkel, wat betreft service: daar mogen andere winkels een voorbeeld aan nemen, want deze is TOP.

1-10 of 34

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN