Klantbeoordelingen

blokhut Louisville

blokhut Louisville

Naam: Patrick
Datum: 1 december 2018
 • Beoordeling
 • Onze blokhut is 26 november 2018 geplaatst. Top gedaan! Alles netjes ook volgens afspraak !!

  Verder vanaf bestelling tot aan de plaatsing gaat alles echt correct. Zeer goed bedrijf......,merk je al gelijk hoe alles aangepakt wordt.

  Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden. Kortom TOP !!!!!

tuinhuis met hoekoverkappingover

tuinhuis met hoekoverkappingover

Naam: Ruud Vergouwe
Datum: 24 september 2018
 • Beoordeling
 • Afgelopen week werd mijn tuinhuis met grote hoekoverkapping geleverd en geplaatst. Precies op tijd geleverd maar helaas was voor de plaatsing wat krappe tijd gerekend. Maar vervolgens niets dan lof, zeker voor de monteur Ron die bereid was om zijn vrije dag op te offeren om het werk bij ons af te maken. Bij het leveren van een tuinhuis wat in het werk op maat gemaakt moet worden (echt alles moest gezaagd worden) gaat er wel eens wat mis. Dat was ook bij ons het geval. Bij ons betrof het een te hoge deur voor een iets verlaagd huisje. Deur moest dus vermaakt worden maar dat heeft Ron goed en met oog voor detail opgelost. Verder was er voldoende hout om te compenseren voor beschadigde of kromme planken (Het blijft hout, dus een natuurprodukt.) Al met al zeer tevreden met het resultaat. Ik heb met verbazing sommige negatieve beoordelingen op internet gelezen. Jammer dat sommige mensen niet schijnen te begrijpen dat service/kwaliteit niet alleen valt af te meten aan zaken die van de eerste keer goed gaan, maar juist ook aan hoe voorkomende problemen voor de klant zo goed mogelijk worden opgelost. Voor ons is de blokhutwinkel een aanrader.
  En mijn tuinhuis met overkapping staat nu gratis reclame te maken voor de blokhutwinkel.

Blokhut

Blokhut

Naam: Nancy Verlee
Datum: 27 mei 2018
 • Beoordeling
 • Topservice ! Zeer tevreden over onze bestelling. Hebben zelf de plaatsing gedaan en een zeer goede kwaliteit v hout. Rechte balken, ook grote lengtes in één stuk.
  Zeer correcte opvolging voor ev beschadigingen, snelle aanlevering, kortom een aanrader voor wie twijfelt

Lugarde blokhut op maat

Lugarde blokhut op maat

Naam: A.Blom
Datum: 17 april 2018
 • Beoordeling
 • -duidelijke informatie op website
  -zeer goede opvolging van telefonische informatie
  -zeer goed kunnen luisteren naar wat de klant wil en geven van oplossingen met alternatieven.
  -correcte informatie over levertijd
  -zelfs meedenken en adviseren na het zien van losplaats om rijplaten te regelen i.v.m. gewicht kooiaap en goederen !
  -kortom gewoon klasse, TOP
  -blokhut moet nog wat "inklinken" (is verteld) dus misschien later nog een keertje monteur langs laten komen om deuren te stellen

Blokhut

Blokhut

Naam: Marco
Datum: 8 februari 2018
 • Beoordeling
 • Na de hevige storm van afgelopen week helaas dakschade aan d blokhut.
  Blokhut.nl gaat uit service overweging ons toch helpen het weer te repareren.
  Ze gaan ons kostenloos materiaal toe sturen zodat de blokhut weer als nieuw kan worden.

  Dank Dank Dank

  Marco

blokhut model YORICK

blokhut model YORICK

Naam: jacques schilder
Datum: 24 november 2017
 • Beoordeling
 • Over het algemeen ben ik tevreden over de blokhut Yorick.
  Toch zijn er een aantal opmerkingen die ik de organisatie wil meegeven. Allereerst de informatie vooraf. Het is jammer dat niet alle blokhutmodellen geëxposeerd zijn. Het geeft toch veel informatie als je er even doorheen kunt lopen en zo een goede indruk krijg van de blokhut. Maar goed er zijn zoveel modellen dat het wellicht ook onmogelijk is om alles ten toon te stellen. Misschien is een VR-bril een optie om te overwegen. Dit wordt tegenwoordig ook gebruikt als je een nieuwe keuken koopt.
  De Yorick is een blokhut in het zogenaamde duurdere segment. Afhankelijk van welke opties je neemt kom je toch al gauw boven de 5000 euro uit. De Yorick heeft 6 ramen en dit maakt de blokhut licht en bruikbaar voor vele doeleinden (kantoor,atelier,slaapgelegenheid e.d.) De ramen worden geleverd in de thermopane-uitvoering. En daar ligt mijn probleem. Tijdens de bouw (samen met een professionele timmerman) bleek dat de ramen er ongeveer los in hingen waardoor met name de ramen die open/dicht kunnen volledig scheef in de sponning hingen. De ramen sluiten dan gewoon niet meer.
  Bij inspectie bleken de thermopane-ramen op geen enkele manier te voldoen aan de eisen die daar aan worden gesteld. Er is geen band aangebracht, geen stelblokjes en ook de afdichtkit ontbreekt.
  Ik heb daar uiteraard melding van gemaakt. Na veel over en weer-gediscussieer is uiteindelijk toegegeven dat er fouten zijn gemaakt maar dat de eisen die je aan thermopane moet stellen "standaard" niet worden geleverd. Men was uiteindelijk bereid om een kleine financiële vergoeding te geven maar daarmee kan ik de ramen niet laten repareren.
  Jammer...een minpuntje voor de organisatie

Cartagena S gecoat

Cartagena S gecoat

Naam: Marian
Datum: 3 augustus 2017
 • Beoordeling
 • Goede service, levering binnen de afgesproken aantal weken en door een vriendelijke transporteur. Interflex mag wel een wat uitgebreidere instructie schrijven voor de opbouw, maar blokhutwinkel was uiterst behulpzaam bij vragen daaromtrent. Er waren wat problemen met de coating, deze zijn boven verwachting goed opgelost.
  Blokhutwinkel is een zeer betrouwbare winkel, wat betreft service: daar mogen andere winkels een voorbeeld aan nemen, want deze is TOP.

grote blokhut 5x4 met varanda 2x5

grote blokhut 5x4 met varanda 2x5

Naam: Maya
Datum: 16 juli 2017
 • Beoordeling
 • Super bedrijf! twee weken voor de plaatsing bleek dat de fabriek mijn blokhut veel later zou leveren. Er zijn meteen maatregelen genomen door Blokhutwinkel, Ik kon uit diverse andere blokhuttenkiezen die van een betere kwaliteit waren en een vrijde keuze kon maken uit ramen! En dit alles zonder bijbetaling!! Waar vind je dit nog?
  En wat belangrijk voor mij was, hij kwam maar een paar dagen later dan de aanvankelijke datum!
  De monteurs zijn drie dagen bezig geweest om de Blokhut op te zetten. De laatste dag op het dak in de stromende regen, op mijn vraag of ze niet even binnen wilde komen. Was het antwoord; nee het dak moet echt dicht dat is beter voor Uw blokhut, ik droog wel weer. Gevolg de monteur stond op het dak tot op zijn huid nat.
  De blokhut is prachtig geworden, tot in de details afgewerkt. Ik kan altijd bellen mocht ik toch vragen hebben en ik weet zeker dat als ik problemen heb ze goed en snel worden opgelost!!!!

  Hartelijk bedankt voor de snelle service en de super montage!!
  Met vriendelijke groet,
  M.E.Post-Vlaanderen

Tuinhuis aksel

Tuinhuis aksel

Naam: Ben
Datum: 26 mei 2017
 • Beoordeling
 • Prima service. Tuinhuis werd niet op afgesproken dag geleverd waardoor ik een medewerker die klaarstond om te helpen bouwen naar huis moest sturen maar wel moest betalen. Na telefonisch contact binnen een week de dagloon van deze medewerker van blokhutwinkel.nl gekregen. Erg netjes. Tuinhuis was trouwens prima. Alles paste goed en was makkelijk in elkaar te zetten. TOPWINKEL dus.

Prowood Veranda Zwolle

Prowood Veranda Zwolle

Naam: Leen
Datum: 8 mei 2017
 • Beoordeling
 • Prieel keurig conform de afspraak afgeleverd. Ik heb er voor gekozen het prieel zelf op te bouwen. Met de bijgeleverde documentatie is dat goed te doen (al is het soms wel eens even puzzelen hoe dingen in elkaar zitten)
  Het wit gedompelde valt wat tegen; ik had een wittere kleur verwacht.
  Al met al ben ik uiterst tevreden met de aankoop

1-10 of 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Veilig betalen met:
 • iDeal
 • Bancontact
 • PIN