Shipping to Afghanistan. Wijzigen

Terrasoverkapping op maat

Terrasoverkapping van Blokhutwinkel op maat

Op zoek naar de ideale terrasoverkapping? Bij Blokhutwinkel vindt u die! Wij hebben een breed aanbod aan terrasoverkappingen, veranda's en overkappingen op maat voor bij u in de achtertuin. Of u nu op zoek bent naar een grote overkapping of een meer bescheiden terrasoverkapping? De keuze bij Blokhutwinkel is gigantisch. Ook de opties rondom materiaal zijn erg divers.

Verschillende terrasoverkappingen

De uiteenloping van afmetingen en materialen van de terrasoverkappingen is royaal. Blokhutwinkel biedt u overkappingen gemaakt van grenenhout, vurenhout en douglas aan. Per houttype zijn er nog verschillende mogelijkheden wat betreft de behandeling van het hout. Namelijk onder meer; volblad geïmpregneerd, onbehandeld en gecoat. Volledig naar eigen wens in te vullen. De afmetingen van onze terrasoverkappingen variëren van 200 - 250 tot 900 - 950 cm.

Terrasverkapping op maat online

Bij ons is niets te gek! Dus heeft een wens die niet vervuld kan worden door middel van de aanbiedingen op onze website? Neem dan contact ons op. Bij Blokhutwinkel kunt u uw terrasoverkapping op maat laten maken. Onze specialisten gaan het dan pico bello in orde maken. Verder biedt Blokhutwinkel u de optie tot het plaatsen van ramen, deuren en een andere balustrade.

maatwerk overkapping aan huis voor zonnepanelen

De montage van uw overkapping

Helemaal in de wolken van een magnifieke overkapping? Dan heeft u als laatste optie om de terrasoverkapping zelf te plaatsen of laten doen. Mocht u uw terrasoverkapping laten plaatsen, dan zorgt Blokhutwinkel ervoor dat een monteur met ervaring de overkapping snel en naar wens monteert. Zelf monteren? Houd dan in gedachte dat de terrasoverkapping een sterke fundering nodig heeft. Om extra stevigheid te creëren, kunt u (optioneel) gebruik maken van betonpoeren. Hiermee kunt u de overkapping op elke bestaande fundering (of stenen ondergrond) monteren.

Omschrijf hier uw wensen!

  • Geef een omschrijving van uw wensen indien mogelijk.

    Geef de totale afmetingen van het gewenste bouwwerk bijvoorbeeld; 600x500cm

  • Geef de afmeting van de luifel indien gewenst (in cm)

  • Geef een indicatie van uw budget zodat we u beter kunnen informeren.

    Selecteer de opties welke u wenst dat meegenomen worden in de prijsopgave.

Bijlagen

Gegevens

* Verplichte velden

Veilig betalen met:
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN