Blokhutten & Tuinhuizen

Een Blokhut of tuinhuis koop je bij Blokhutwinkel

Of het nu uw fietsen zijn, het speelgoed van uw kinderen, het tuingereedschap of uw kerstspullen: u komt altijd ruimte tekort. Een blokhut of tuinhuis in uw tuin biedt hiervoor de beste oplossing! Naast een extra ruimte voor het opslaan van uw spullen, is de toevoeging hiervan ook nog eens een mooie aanvulling voor uw tuin. Bij Blokhutwinkel.nl koopt u voordelig een tuinhuis of blokhut naar uw eigen wensen. Zo bieden wij een groot en divers assortiment aan, waar uw pareltje vast tussen zit. Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u uw blokhut of tuinhuis zelf op maat laten maken!

Zo kunnen een aantal modellen uitgevoerd worden met of zonder luifel. Kiest u voor een variant met luifel, dan gebruikt u deze eenvoudig als veranda, als houtopslag, of als houten overkapping voor uw fiets, motor, of containers. Maar blokhutten en tuinhuizen kunnen zelfs gebruikt worden als mantelzorgwoning

Bekijk ons aanbod hieronder of kom langs in onze showroom!

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

31-60 of 138

Van hoog naar laag sorteren

31-60 of 138

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave

Volop keuze houten blokhutten en tuinhuizen

Houten blokhutten en tuinhuizen zijn te verkrijgen in diverse soorten en maten. Kies uit een van de twee typen houtsoorten: Noord Europees vurenhout, of Noord Europees Grenenhout. Bepaal vervolgens de houtdikte en de gewenste houtbehandeling.

Selecteer aansluitend het soort dak naar keuze:

Een houten tuinhuis of blokhut is multifunctioneel. Zo kunnen een aantal modellen uitgevoerd worden met of zonder luifel. Kiest u voor een variant met zij- of voorluifel, dan gebruikt u deze eenvoudig als veranda, als houtopslag, of als overkapping voor uw fiets, motor, of containers. Naast losse veranda's zijn er ook complete tuinhuizen met veranda verkrijgbaar! Als u op zoek bent naar een ruimte voor uw auto, dan kunt u ook eens kijken tussen onze houten garages.

Onze tuinhuizen passen in elke tuin

Wilt u graag een tuinhuis kopen, maar bent u er niet helemaal zeker van of het model, de grootte of de houtsoort past in uw tuin? Kom dan langs in onze showroom. Op onze website vindt u de meest gangbare modellen, maar in onze showroom beschikken wij over veel meer modellen. Van kleine tuinhuizen van 150 x 200, tot aan grote tuinhuizen van 400 x 450 cm.

Heeft u specifieke wensen? Dan kunt u er ook voor kiezen om samen met ons uw wensen door te spreken en een tuinhuis of blokhut op maat te laten maken. Want waarom ontwerpt u de blikvanger van uw tuin niet helemaal zelf?

Wat kost een blokhut of tuinhuis op maat?

Wanneer u deze op maat gemaakt wilt hebben, zijn de kosten afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Wat zijn de afmetingen die u voor ogen heeft? Kiest u wel of niet voor een luifel? Voor welke bouw kiest u? Welk type dak heeft uw voorkeur en voor welke extra opties kiest u? Denk hierbij aan opties als impregneren, isoleren en het toevoegen van een binnenvloer. Deze voorkeuren vult u eenvoudig in op het maatwerk formulier, met daarbij een indicatie van uw budget. Op deze manier kunnen wij u zo goed mogelijk adviseren. Wij hebben niet voor niets al ruim 15 jaar ervaring in het bieden van maatwerk.

Kies voor inclusief of exclusief montage

Als u een blokhut of tuinhuis bestelt, kunt u ervoor kiezen om deze te laten monteren, of deze te laten leveren als bouwpakket.

Wilt u de blokhut of het tuinhuis door ons laten monteren? Dan komt een ervaren monteur bij u langs om deze klus voor u te klaren. De prijs die u hiervoor betaalt, hangt af van de opties die u kiest. Deze wordt zichtbaar wanneer u het gewenste product bestelt. Een aantal modellen zijn inclusief montage.

Kiest u ervoor om uw blokhut of tuinhuis zelf te bouwen? Dat kan ook! Voor de mensen die graag zelf klussen, leveren wij de blokhut of het tuinhuis aan als bouwpakket met daarbij een duidelijke bouwtekening en montagehandleiding. Hierop kunt u precies zien hoe het model gemonteerd moet worden. Voor aanvullende informatie over fundering, de levering en montage kunt u ook onze kennisbank raadplegen. 

  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN