Luxe overkappingen

Lekker zonnetje, verse jus d’orange, de geur van warm afgebakken brood en een luxe overkapping. Dé ingrediënten om een dag hemels te beginnen. Ook op minder mooie dagen kunt u optimaal genieten van bijvoorbeeld een glazen schuifwand. Dicht in de winter, open in de zomer. Daarnaast zorgt een luxe overkapping, zowel met als zonder schuifwand, voor een mooi uitzicht op uw tuin! Voor de waarde van uw huis is een luxe overkapping zeer bevorderlijk. Wie wordt er niet blij van buiten leven? De mooiste luxe overkappingen vindt u bij Blokhutwinkel.nl

Luxe overkappingen aan huis

Blokhutwinkel.nl is de specialist die u nodig hebt voor een luxe overkapping, veranda’s en meer!  Blokhutwinkel.nl biedt een variërend aanbod aan luxe overkappingen. Onze luxe houten overkappingen zijn voorzien van luxueuze uitrusting en ongekend comfort. Daarnaast zijn ze voorzien van mondaine houtsoorten. De overkappingen worden volledig naar wens gemonteerd door onze ervaren monteurs. Een oogverblindende luxe overkapping op het oog? Maar toch nog wat twijfels? Neem gerust een kijkje in onze showroom!

Mogelijkheden bij Blokhutwinkel.nl

De mogelijkheden aan luxe overkappingen bij Blokhutwinkel.nl zijn riant. De materialen waarvan een luxe overkapping wordt gemaakt zijn ontzettend divers. Zo is er de keuze uit Noord-Europees grenen- en vurenhout, Lariks- en Douglas hout. Er is verder verschil in de bewerking van deze verschillende houtsoorten: 

  • onbehandeld

  • behandeld

  • volblad geïmpregneerd

  • dompel geïmpregneerd

  • keteldruk geïmpregneerd 

  • gecoat.

Bijzondere wensen of afmetingen voor uw luxe overkapping? Geen zorgen! Bij Blokhutwinkel.nl is (bijna) niets te gek. Neem vrijblijvend contact op. Dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. 

Dé luxe overkapping gevonden?

De luxe overkapping waar u al jaren van droomt gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. U kunt hem zelf plaatsen of voor de echte luxe optie gaan en de overkapping laten plaatsen. Kiest u ervoor om de overkapping zelf te plaatsen, houd er dan rekening mee dat de luxe overkapping een stevige fundering vereist. Plaatst u hem tegen het huis? Dan is het handig om de muur vrij te maken van obstakels en de muur dient glad te zijn. 

 

Snel een prijsopgave? gebruik onze keuzehulp!

121-150 of 540

Van hoog naar laag sorteren

121-150 of 540

Van hoog naar laag sorteren
Video: Bekijk onze showroom
Plan uw (online video-)afspraak in onze showroom met een adviseur.
Video: Logistiek en productie
Een kijkje in ons logistieke centrum waar we de blokhutten verzamelen en produceren.
Video: 3D weergave vooraf zien?
Vraag een offerte aan en ontvang een prijsopgave met 3D weergave
  • iDeal
  • Bancontact
  • PIN